• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Barış Yardımcı: “Osmanlıspor’u yenmek zorundayız”

Barış Yardımcı: “Osmanlıspor’u yenmek zorundayız”
Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Barış Yardımcı, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Osmanlıspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Barış Yardımcı, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Osmanlıspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Gaziantepspor'un başarılı savunma oyuncusu Barış Yardımcı, ligin 8. haftasında kendi sahalarında 2-1 kaybettikleri Kayserispor maçını değerlendirdi. Barış Yardımcı, ligin 9. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasını kazanarak puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu, Kayserispor maçına 3 puan parolası ile çıktıklarını, ancak sahadan mağlubiyet ile ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını belirtti.

"Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu"

Geçen hafta oynanan Kayserispor maçının ilk yarısında iyi bir mücadele sergilediklerini söyleyen başarılı savunma oyuncusu, "Kayseri maçı için 3 puan parolası ile hazırlanmıştık. Yenseydik bu hafta Osmanlıspor'un puan kaybetmesiyle bizde puan tablosunda üst sıralardaki yerimizi koruyacaktık. Kayserispor mağlubiyeti hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. Net gol pozisyonları da bulduk. Maçı 2-0'a getirebilseydik farkı daha da açabilirdik diye düşünüyorum. Tabi farkı açacak golü bulamayınca akabinde kalemizde golü gördük. Sonrasında frikikten gol yedik" dedi.

"Osmanlıspor maçı bizim için dönüm noktası"

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Osmanlıspor ile oynanacak maça ilişkin olarak da konuşan Barış Yardımcı, "Cumartesi kendi evimizde oynayacağımız Osmanlıspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Osmanlıspor maçı bizim için dönüm noktası olacak. Çünkü aşağıdaki takımlar da maçlarını kazandı. Küme düşme potasındaki takımlarla aramızda puan farkı kalmadı. O nedenle bu hafta Osmanlıspor'u yenmek zorundayız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim