• BIST 9693.05
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor
Yunusemre Belediyesi ilçe genelinde her geçen gün sayılarını arttırdığı hanım lokallerine bir yenisini ekliyor.

Yunusemre Belediyesi ilçe genelinde her geçen gün sayılarını arttırdığı hanım lokallerine bir yenisini ekliyor. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, yakında faaliyete geçecek olan Barbaros Hanımlar Lokali'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakini kadınlarla sohbet etti.

Kültür ve sosyal açıdan etkinliğini her geçen gün arttıran Yunusemre Belediyesi, kadınlara yönelik projelerini sürdürüyor. Uncubozköy, Yenimahalle ve Muradiye'de faaliyete geçen hanım lokallerinin ardından şimdi de Yunusemre Belediyesi Barbaros Mahallesi'ndeki Hanımlar Lokali'nin faaliyete geçmesi için geri sayım başladı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak, Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel ile birlikte Barbaros Mahallesi Hanımlar Lokali'nde yapılan çalışmaları inceledi. Yunusemre Belediyesi'nin hanımlara ayrı bir önem verdiğini belirten Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Yunusemre Belediyesi olarak hanımlarımıza yönelik olarak açtığımız lokallerimize hanımlar çok büyük ilgi gösterdiler. Bünyemizde açmış olduğumuz kurslara kayıtlar bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlanmış oluyor. Ayrıca hanımlarımızın istedikleri kursları da halk eğitim merkezi müdürlüğümüz ile birlikte açarak, hanımlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarına son sürat devam edilen Barbaros Mahallesi hanımlar lokalimizi çok kısa bir zamanda hanımlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Burada diğer lokallerimizde olduğu gibi hanımlarımız hem istedikleri kurslara katılabilecekler, hem de çocuklarını kimseye bırakmak zorunda kalmayıp bünyemizdeki kreşlere bırakabilecek. Hanımlarımızın evlerine bağımlı kalmayıp, sosyal hayatın içerisinde yer almaları için belediye olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Uygur, çalışmaların tamamlanmasının ardından Yunusemre Belediyesi ile Yeniden Bir Yaşam Derneği'nin ortaklaşa cicim kilimlerinin üretimini yapacaklarını da dile getirdi.

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor

Barbaroslu Kadınlar Lokallerine Kavuşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim