• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Bankada ‘dehşet’ anları

Adana’da 15 bin TL kredi talebi gecikince sinirlenip, banka müdürünün boğazına bıçak dayadı. Sonrasında banka güvenlik görevlisini de silahını bırakmaya ikna eden 31 yaşındaki Fatih E., 14 bin 450 TL’yi alıp kaçtı.
Adana’da 15 bin TL’lik kredi başvurusunun gecikmesine sinirlenen 31 yaşındaki Fatih E., banka müdürünün boğazına bıçak dayadı, kendisini ölümle tehdit etti. Güvenlik görevlisini de silahını bırakmaya ikna eden zanlı, 14 bin 450 TL’yi aldı ama genç kadını bırakmadı ve boğazında bıçakla kapıya kadar sürükleyip, ardından da dışarı çıkıp kaçtı. ankada yaşanan dehşet anları, güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedildi.
 
‘RED’ KARARINA ÇILDIRDI
 
Olay, merkez ilçe Çukurova’ya bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Kenan Evren Bulvarı üzerindeki özel bir bankaya 15 bin TL’lik kredi başvurusunda bulunan 31 yaşındaki Fatih E., bir süre sonra söz konusu başvurusunun akıbetini öğrenmek için yeniden banka şubesine geldi. Başvurusunun reddedildiğini öğrenen Fatih E., çılgına döndü ve bunun üzerine şube müdürü Seyhan İ.B.’nin yanına gitti. Bura bir süre genç kadınla tartışan zanlı, daha sonra belindeki bıçağı çıkartıp, Seyhan İ.B.’nin boğazına dayadı.
 
BOĞAZINA BIÇAK DAYADI
 
15 bin TL para verilmesini isteyen Fatih E.’ye, bankanın özel güvenlik görevlisi silahını doğrultarak müdahale etmek istedi, ancak zanlı banka müdürünün boğazına bıçak dayadığı için bir süre sonra silahını yere bırakmak zorunda kaldı. Seyhan İ.B.’nin hayatını tehlikeye atmak istemeyen banka çalışanları, 14 bin 450 TL’yi zanlıya verirken, şubedeki bir görevli de ‘acil durum çağrı butonu’na basarak, polisi de harekete geçirdi. Genç banka müdürünün boğazındaki bıçağı çekmeyip, onu kapıya doğru sürükleyen zanlı daha sonra şubeden ayrıldı.
 
AKLIMA GASP YAPMAK GELDİ
 
Hiçbir şey olmamış gibi Kenan Evren Bulvarı’nda yürüyen Fatih E., daha sonra bir tekel büfesine girerek burada bir paket sigara aldı ve yoluna devam etti. Soyguncunun eşkaline ulaşan polis, söz konusu zanlıyı bankanın arkasındaki bir sokakta kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki sorgusundaysa evlenip ayrıldığını, ancak bir süre sonra eşiyle yeniden barıştığını belirterek, banka borcunu ödemek için bir başka bankadan kredi çekmek için başvurduğunu ifade ederek, “Ancak olumsuz yanıt alınca birden aklıma gasp yapmak geldi. Ben de bu planı uyguladım” dediği öğrenildi.
 
KEYFİMDEN SOYDUM
 
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Fatih E., bu esnada kendisini görüntüleyen gazetecilerin, “Neden soygunu gerçekleştirdin?’ şeklindeki sorusuna; “Keyfimden soydum. Dikkat edin sizi de soyarım” yanıtını vermesi dikkat çekti. Adliyede nöbetçi mahkemeye sevk edilen Fatih E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, bankada yaşanan dehşet anları, güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedildi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim