• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Bandırma 17 Eylül Stadyumu PTT 1. Lig’e göre uyarlanacak

Bandırma 17 Eylül Stadyumu PTT 1. Lig’e göre uyarlanacak
Bandırmaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesinin ardından kulis çalışmalarını hızlandıran Bandırmaspor Kulüp Bakanı Erhan Elmastaş Balıkesir'e gelerek Vali...

Bandırmaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesinin ardından kulis çalışmalarını hızlandıran Bandırmaspor Kulüp Bakanı Erhan Elmastaş Balıkesir'e gelerek Vali Mustafa Yaman ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile görüştü.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile görüşen Elmastaş, Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nun PTT 1. Lig'e uygun hale getirilmesi için temaslarda bulundu. Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile de görüşerek Bandırma'da bulunan 17 Eylül Stadyumu'nun PTT 1. Lig kriterlerine uygun bir şekilde düzenlenmesi için çalışmaların başlatılacağını ifada etti.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'e çıkmasının ardından hızlı ve çabuk bir şekilde ihaleleri yapıp kısa sürede Balıkesir Atatürk Stadyumu'nu hazır hale getirmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kriterlerine uygun bir şekilde Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nun PTT 1. Ligi için hazırlıkların ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Passolig sistemi, güvenlik sistemleri, protokol tribünü, soyunma odaları, tribünler, canlı yayın ve maç anlatım alanları gibi düzenlemeler yapılarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun isteğine uygun bir şekilde stadyumda çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte geldiği Balıkesir'de Vali Mustafa Yaman'a Bandırmaspor'un şampiyonluk formasını hediye ettiler.

BANDIRMASPOR'UN PTT 1. LİG SEVİNCİ BALIKESİR'E TAŞINDI

Bu arada Kayseri'de oynanan play off finalinde Gümüşhanespor'u 2-0 yenerek PTT 1. Ligi'ne yükselen Bandırmaspor, şampiyonluk sevincini Balıkesir protokolüyle de paylaştı. Kaymakam Tuncay Sonel ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ile birlikte Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan'ı ziyaret etti.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, İlçe Stadı'nın PTT 1. Lig kriterlerine uygun hale getirilmesi konusunda yardım ve destek istedi. Ziyaretle ilgili kulüpten yapılan açıklama da ise şöyle denildi:

"Bandırma Kaymakamımız Tuncay Sonel ve Bandırmaspor Kulüp Başkan'ı Erhan Elmastaş birlikte önce Sayın Valimiz Mustafa Yaman'ı ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın İlhan Aslan'ı ziyaret ettiler. Bandırma 17 Eylül Stadı'mızın, PTT 1. Lig kriterlerine uygun hale getirilmesi konusunda pazartesi günü başlattıkları çalışmalarının devamı niteliğinde olan ziyaretlerde olumlu gelişmeler yaşandı. Bandırma ailesi olarak birlik ve dayanışmanın güzel bir örneği olan çalışmaların yaygınlaşması ve genişlemesi neticesinde olumlu sonuçların alınmasının mutluluk verici olduğunu hep birlikte yaşadık."

Cihan

Bandırma 17 Eylül Stadyumu PTT 1. Lig’e göre uyarlanacak

Bandırma 17 Eylül Stadyumu PTT 1. Lig’e göre uyarlanacak

Bandırma 17 Eylül Stadyumu PTT 1. Lig’e göre uyarlanacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim