• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Balya’da Başkan Kılıç Bir Koltukta Beş Karpuz Taşıyor

Balya’da Başkan Kılıç Bir Koltukta Beş Karpuz Taşıyor
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Osman Kılıç bitmeyen enerjisi ile her yere koşuyor ve her konuda vatandaşlarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Osman Kılıç bitmeyen enerjisi ile her yere koşuyor ve her konuda vatandaşlarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Başkan Kılıç Balyanın tüm sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını anlattı ve belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu söyledi. Balya'yı cazibe merkezi yapmak istediklerini anlatan Belediye Başkanı Osman Kılıç, ekip olarak uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Çok çalıştıklarını anlatan MHP'li Başkan Osman Kılıç, "Belediyecilik bir ekip işidir bizde Balyada ekip olarak uyum içerisinde çalışıyor ve tüm personel olarak kenetlenmiş durumdayız. Üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Balya, önümüzdeki yıllarda bir cazibe merkezi olacak. Vatandaşlarımız, kapılarını açtığında huzur dolacak. Temiz havası ve sakin doğasıyla aranan ve tercih edilen bir yer olacak. Balyada tüm mahallelerimizin parke taş döşeme işlerini bitirmek üzereyiz. Eski tarihi mezarları koruma altına alıp kaybolan tarihimizi gün yüzüne çıkarma çalışmalarımız devam ediyor. Tüm okullarımıza yardımlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yaz ilçemize trap sanası kazandırdık. Kısacası Balyada yaşayan vatandaşlarımızdan ne talep gelirse makul ölçüler dahilinde yapmaya çalışıyoruz. Müstecap ve Kadıköy Mahallelerimizde bulunan mesire yerlerimizi daha güzel hale getirip gerek ilçemizden gerekse dışarıdan gelen misafirlerimizin rahat etmesini sağlayacağız. Biz geldiğimiz yeri asla unutmadık ve unutmayız. Dün Pazar tezgahının arkasındaydık bugün bu kutsal görevin başındayız. Allah'ıma çok şükür. Kısacası bizler bu göreve talip olurken kimseye ama hiç kimseye Başkanlık yapmak için değil kardeşlik yapmak için bu göreve geldik. Benim Başkanlık unvanımdan başka hiçbir şeyim yok. Personel arkadaşlarımla beraber koşarım görev alırım. Gerekirse araç kullanırım, taş döşerim kısacası yapılması gereken ne iş olursa bir ucundan tutarım. Çünkü ben Balyalıyım" dedi.

Kılıç, geçtiğimiz günlerde Yeni Kavak Mahallesinde yapılan yol düzenlemesinde Kepçenin direksiyonuna geçerek operatörü beklemeden marşa basıp çalışmaya başladı. Mahalle halkını hayrete düşürdü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim