• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Balya Şamile Altıntaş İlkokulunda iki proje daha hayata geçirildi

Balya Şamile Altıntaş İlkokulunda iki proje daha hayata geçirildi
Balıkesir'in Balya ilçesinde, Şamile Altıntaş İlkokulu'nda, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel projeler hayata geçiriliyor.

Balıkesir'in Balya ilçesinde, Şamile Altıntaş İlkokulu'nda, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel projeler hayata geçiriliyor. Projeler kapsamında, özel eğitim sınıfı öğretmenleri veli ziyaretlerine başlarken, mektup arkadaşlığı projesi de hayata geçirildi.

Etkinlik kapsamında öğrenci velisi Berrin Eroğlu'nun evini ziyaret eden özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri keyifli vakit geçirirken birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Veli ziyaretlerine önem verdiklerini belirten özel eğitim öğretmeni Cenger Dönmezoğlu, "Her yıl veli ziyaretlerimizi özenle ve planlı bir şekilde yapıyoruz. Bu ziyaretlere öğrencilerimizi de götürüyoruz ki her öğrenci arkadaşını ve yaşam şeklini daha yakından tanısın ve birbiriyle daha samimi dostluklar kursun. Böylelikle öğrencilerimiz arasında iletişim, paylaşma ve yardımlaşma gibi değerlerin geliştiğini gözlemleyebiliyoruz" dedi.

Şamile Altıntaş İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin bir diğer projesi olan mektup arkadaşlığı projesi de bu ay içinde başlatıldı. Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Okulu ile ortaklaşa yürütülen projede öğrenciler birbirlerine yazmış oldukları ilk mektuplarını aldılar. Proje gereği yılsonuna kadar mektup arkadaşlığını sürdürecek olan öğrenciler, 2017-2018 eğitim öğretim yılının son haftasında Burhaniye'yi ziyaret ederek birlikte vakit geçirecekler. Mektup arkadaşlığını güzel bir dostluğa dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten özel eğitim öğretmeni Gizem Kuru, "Burhaniye'de görev yapmakta olan okulumuzun eski öğretmeni Hazal Cezayir" e de teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi bir adım daha ileri taşımak için atılan adımlar onlar için çok önemli. Öğrencilerimizi sosyal hayata ne kadar dahil edersek o kadar mutlu oluyoruz. Proje çalışmaları sırasında bize destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim