• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı

Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı
PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor, anlaşma sağladığı Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı.

PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor, anlaşma sağladığı Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Erginer, kendisinin hedefleri olan bir teknik direktör olduğunu ve Balıkesirspor ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Fikret Yılmaz ile yollarını ayıran Balıkesirspor, bu göreve getirdiği Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı. Ali Hikmet Paşa Tesislerin'de düzenlenen imza töreninde konuşan Erginer, genç ve hedefleri olan bir teknik direktör olduğunu belirterek, Balıkesirspor ile en kötü play-off oynayarak Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi. Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay ile birlikte Kırmızı-Beyazlı kulübe imza atan Erginer, hedeflerini anlattı.

Balıkesirspor'un iyi bir takım olduğunu ancak ligdeki yerinin bugünkü yer olmadığını belirten Erginer, "On maçlık yeni bir döneme başlıyoruz, en kötüsü play-off'dan Süper Lig'e çıkarız. Balıkesir, Türkiye'nin ve bu ligin en önemli takımlarından biri. Hedefleri olan bir takım. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Balıkesirspor bu sene iyi bir kadroya sahip ama ligde inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Bu demek değildir ki Balıkesirspor bunu kabulleniyor. Bu takımın kadrosu ve kadro derinliği oldukça iyi. Bu kadronun kalitesinin yeri bu değil. En kısa zamanda kendi yerimize çıkmak." dedi.

Takım olarak birlikteliğin sağlanmasının önemine işaret eden Teknik Direktör Erginer, "Balıkesirspor'un başarısını sadece hoca, kulüp ve oyuncular sağlamaz. Şehrin bütün dinamikleri harekete geçmeli. Elimde sihirli değnek yok ama yapacaklarım var. Bu ligi çok iyi tanıyan bir teknik direktörüm. Oyuncuları çok iyi tanıyorum. Oyuncuların neler yaptıklarından çok bundan sonra neler yapacaklarıyla ilgileniyorum. On haftalık lig oynayacağız. Burada çok başarılı olmamız lazım, fiziksel ve zihinsel performanslarında değişiklikler yaratmam gerekiyor. Ligde enteresan sonuçlar alınıyor. Futbol sahada oynanıyor, sahada konuşmamız lazım. Denizli maçı da zor geçecek, onlarda can derdinde. Ligde hedefsiz takım yok. İyi bir takım olduğumuzu Denizli maçını kazanarak göstereceğiz." diye konuştu.

Bu arada Reha Kemal Erginer'in yardımcılıklarını İlker Yanar, Kazım Akgün, Engin Çatır, Tolga Büyüklale (kaleci antrenörü) ve Tolga Yalçın (analizci) yapacak.

Cihan

Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı

Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile sözleşme imzaladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim