• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Balıkesir’de trafik kazası: 6 yaralı

Balıkesir’de trafik kazası: 6 yaralı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aralarında demokrasi nöbetine giden İlçe Müftüsü Mehmet Emin Karataş’ın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, dün akşam 22.00 sıralarında, Çanakkale ile İzmir karayolu Ayvalık sapağında meydana geldi. İddiaya göre 10 F 9707 plakalı özel otomobiliyle Ayvalık istikametine dönüş yapan müftü Mehmet Emin Karataş (63), Çanakkale istikametinden gelen 41 yaşındaki Ayhan Gümüş yönetimindeki 35 VMJ 19 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş ağır şekilde yaralanırken, diğer araçta bulunan 2 yaşındaki Görkem Bora Gümüş adlı çocuk, Havva Gümüş (39), Songül Uzun (50) ve Nilgün Padiş (40) çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları araçlardan kurtarılan 6 yaralı, 112 Acil Yardım Ambulanslarıyla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sırasında boynu kırıldığı öğrenilen Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından acilen İzmir Ege Üniversitesi’ne sevk edilirken, Karataş’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Demokrasi nöbetine dua etmeye gidiyordu
Fetö terör örgütü üyesi bir gurup askerin 15 Temmuz’da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın çağrısıyla yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde de her gece tutulan demokrasi nöbetlerine katılarak darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için dualar eden Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş’ın yine aynı görevini ifa etmek üzere yola çıktığı ve geçirdiği kaza sonrası ağır yaralandığı öğrenildi. Müftü Karataş’ın ağır yaralandığını duyan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın yanı sıra ilçede görev yapan bir çok daire amiri ile Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ve yönetim kurulundaki arkadaşları hastaneye akın etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim