• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Balıkçıyı işte böyle kundakladılar

Balıkçıyı işte böyle kundakladılar
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler, bir balıkçı dükkanını benzin dökerek kundakladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler, bir balıkçı dükkanını benzin dökerek kundakladı. Kundaklama anı, güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.

Olay, önceki gece saat 03.50 sıralarında İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir balıkçıda meydana geldi. Gece yarısı, karanlık caddeyi alevler aydınlattı. Balıkçıda çıkan yangın, civardaki bir fırın işletmecisi ve komşular tarafından fark edildi. Yangını görenler durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdi.

İŞ YERİ KÜLE DÖNDÜ

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere teslim olan iş yerini söndürmek için uzun çaba sarf etti. Çıkan yangın da iş yeri tamamen küle döndü.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİNCE ORTAYA ÇIKTI

Yangın sonrası sabah çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi üzerine, gerçek ortaya çıktı. İş yerinin kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandığı anlaşıldı.

BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİLER

Güvenlik kamera kayıtlarına göre; saat 03.45 sıralarında iş yeri önüne gelen kimliği belirsiz birkaç kişi, önce civarda araştırma yaptı. İş yerinin camlarından içeriye de bakan kundakçılar, daha sonra buradan ayrıldı. 2-3 dakika sonra yeniden iş yeri önüne gelen gruptan bir kişi, elindeki bidonda bulunan benzini iş yerinin camlarına ve camdan içeriye döktü. Daha sonra iş yerini ateşe veren kundakçılar, olay yerinden uzaklaştı.

KENDİLERİ DE YANACAKTI

Kayıtlarda kundakçıların acemiliği de dikkatlerden kaçmadı. Benzini döktükten sonra iş yerini ateşe vermek isterken alevlerin birden harlamasıyla iş yerini kundaklayan şahısların da yanmaktan son anda kurtuldukları görüldü.

İŞ YERİ SAHİBİ KUNDAKÇILARIN BULUNMASINI İSTEDİ

İş yeri sahibi Halit Çelik, küle dönen dükkanın önünde bir açıklama yaparak, emniyet ekiplerinden ekmek teknesini yakanları bulmalarını istedi. Çelik, iki amcası ve kardeşiyle birlikte işlettikleri iş yerinin daha önce de birkaç kez soyulmak istendiğini ifade ederek, "Olayla ilgili şüphelendiğimiz 3-4 kişi var. Daha önce de defalarca bizi tehdit ederek, baskın yaparak, dükkanımızın önüne gelerek bizi tacizde bulundular. 3 defa dükkanımızı soymaya çalıştılar. Biz polislerimizin savcılarımızın konuyla ilgilenmesini istiyoruz. Bunu yapanların yakalanmasını istiyoruz. 45 bin lira civarında zararımız var. Biz burada 2 amcam ve kardeşimle birlikte 4 aileye bakıyoruz." dedi.

Olayla ilgili emniyet ekiplerinin başlattığı inceleme sürüyor.

Balıkçıyı işte böyle kundakladılar

Balıkçıyı işte böyle kundakladılar

Balıkçıyı işte böyle kundakladılar

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim