• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Balıkçı ağına ceset takıldı

Balıkçı ağına ceset takıldı
Sarıyer'de, balıkçıların denize attığı ağa erkek cesedi takıldı.

Sarıyer'de, balıkçıların denize attığı ağa erkek cesedi takıldı. Cesedin 1,5 yıldır kayıp olan ve aynı bölgede balıkçılık yapan Serkan Ok isimli balıkçıya ait olduğu sanılıyor.

Rumeli Feneri civarında denize açılan balıkçılar, balık tutmak için attıkları ağı çekince ağa bir cesedin takıldığını gördü. Balıkçılar cesedi tekne ile limana getirdi. Daha sonra jandarmaya haber verildi. Rumeli Feneri Limanı'na gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede cesedin çürüdüğünü, tanınmaz halde olduğunu belirledi. Jandarma ve cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ekiplerinin cesedin 1,5 yıldır kayıp olan, aynı bölgede balıkçılık yapan Serkan Ok'a ait olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Kesin sonucun Adli Tıp Kurumu raporunun ardından belirleneceği belirtildi.

Rumeli Feneri'nde balıkçılık yapan Selçuk Sedef, olayla ilgili şunları söyledi: "Rumeli Feneri'ndeki balıkçı arkadaşlar bulmuşlar. Yaklaşık Rumeli Feneri'nden 4 mil açıkta balıkçı ağına takılmış. Daha önce 2014'ün 9. ya da 10. ayında kaybolan Serkan Ok olarak teşhis ettiler ama tabi resmi bir açıklama yapılmadı şu anda. Ondan şüpheleniliyor. Adli Tıp raporundan sonra kesin sonuç belli olacak. Bir yıldır kayıptı şimdi bulundu acı ama öyle. Ailesi memlekettedir şuan. Muhtemelen Adli Tıp DNA örneği alacaktır onlardan. Arkadaşı şahsen tanımıyorum ama akrabamın teknesinde çalışan balıkçı arkadaştı. Hepsi üzüldüler çoluğu var çocuğu var sonuçta. Acı bir şey. Onun olduğu yönünde emareler var. Giymiş olduğu balıkçı muşambasından, çoraplarından o olduğu yönünde bazı emareler var ama dediğim gibi nihai kararı Adli Tıp raporu verecektir."

Balıkçı ağına ceset takıldı

Balıkçı ağına ceset takıldı

Balıkçı ağına ceset takıldı

Balıkçı ağına ceset takıldı

Balıkçı ağına ceset takıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim