• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Baldızını 7 Kurşunla Öldüren Polis: "Olay Kazara Oldu, Beraatimi İstiyorum"

Baldızını 7 Kurşunla Öldüren Polis: "Olay Kazara Oldu, Beraatimi İstiyorum"
Samsun'da baldızını 7 kurşunla öldüren polis, mahkemede verdiği ifadede, "Ayağım takıldı ve yere düştüm. Olay kazara oldu. Suçsuzum. Beraatimi ve...

Samsun'da baldızını 7 kurşunla öldüren polis, mahkemede verdiği ifadede, "Ayağım takıldı ve yere düştüm. Olay kazara oldu. Suçsuzum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.

14 Eylül 2015 günü akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ikamet eden ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 16 yıllık polis Erdoğan K. (43), ailevi sorunlardan dolayı olaydan 3 ay önce kendisinden ayrılan ve boşanma davaları devam eden 2 çocuk annesi eşi Sevilay K.'nin (41) Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde kaldığı kız kardeşinin evine gitti. Eşiyle barışmak ve çocuklarını görmek isteyen Erdoğan K. ile barışmak istemeyen eşi, çocuklarını da göstermek istemedi. Erdoğan K., çıkan tartışmada 1 çocuk annesi baldızı Hatice Şahin'i (31) tabancayla 7 yerinden vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Erdoğan K., Çorum'da yakalanarak Samsun'a getirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Erdoğan K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Erdoğan K. hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ikinci duruşmasına bugün devam edildi. Kendini savunan Erdoğan K., "Bana, "eşin barışmak için ikna oldu, git al" dediler. Ben de aile bütünlüğümüzün korunması için eşimi almaya gittim. Baldızım ilaç kullanıyordu. Kullandığı ilacın etkisiyle bana tepki gösterdi. Ayağım evin kapısının eşiğine takıldı ve yere düştüm. Bu sırada elimdeki silah ateş aldı. Onu isteyerek vurmadım. Kazara vurdum. Benim bu olayda bir suçum yok. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum. Eşim şu an Gebze'deki evimize geri döndü. Benim ilk mahkemede verdiğim ifadeyi öğrenmiş ve olayda bir kastım olmadığımı düşünmüş. Eşim ailesinin baskısından korkarak ifade vermedi. Bu olay tamamen benim iradem dışında meydana geldi" ifadelerini kullandı.

Savcı dosya kapsamında davayla ilgili verdiği mütalaasında polis memuru Erdoğan K.'nin "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Sanık avukatlarının yazılı savunma yapmak için süre istemesi üzerine duruşma ertelendi.

Baldızını 7 Kurşunla Öldüren Polis: "Olay Kazara Oldu, Beraatimi İstiyorum"

Baldızını 7 Kurşunla Öldüren Polis: "Olay Kazara Oldu, Beraatimi İstiyorum"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim