• BIST 9805.83
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı
Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği, Isparta Sanayici ve İş Adamları...

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği, Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği, Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin üyesi olduğu kısa adı BAKSIFED olan Batı Akdeniz Sanayi Ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Manavgat Sanayici İşadamları Derneği'nin ev sahipliğinde Manavgat'ta gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MASİAD Başkanı Turgay Akar ; "BAKSİFED, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) sınırları içerisinde yer alan iş adamları derneklerinin kendi aralarındaki iletişimi, dayanışmayı artırmak, ticari hayatlarına katkı sunmak, yörelerinin kalkınmasına ve sosyo-kültürel yapısına destek vermek amacıyla kurulmuştur. BAKSİFED; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) çatısı altında bulunan bir federasyondur. Bu federasyon içerisinde Manavgatımızı en iyi şekilde temsil etmek amacı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

MASİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında, bundan sonraki dönemlerde her yörenin özelliklerine ilişkin toplantılar yapılması gerektiği ve toplantıların 45 günde bir yönetim kurulu üyelerinden herhangi birinin misafiri olarak yapılması gerektiği kararı alındı. Bu durumun iş adamları derneklerinin kendi aralarındaki iletişimi ve üyeleri arasındaki işbirliğini artırarak bir sinerjiye dönüşeceği noktasında vurgu yapıldı. Ayrıca TÜRKONFED tarafından organize edilen toplantı ve çalıştaylara toplu şekilde bölgemizi temsilen katılım sağlanması kararı alındı.

BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu; BAKSİFED Başkan Yardımcısı ve MASİAD Başkanı Turgay Akar'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. MASİAD Başkanı Turgay Akar da, dayanışmayı ve işbirliğini artıracak olan bu toplantıların Manavgat'a ve üyelerine katkı vereceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

BAKSIFED Yönetim Kurulu toplantısının ardından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ziyaret edildi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e BAKSİFED ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı

Baksifed Yönetimi Manavgat’ta Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim