• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı
Selçuk Belediyesi'nin desteği ile 10 yıl aradan sonra bu yıl tekrar düzenlenen 25. Kaymakamlık Futbol Turnuvaları'na Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel...

Selçuk Belediyesi'nin desteği ile 10 yıl aradan sonra bu yıl tekrar düzenlenen 25. Kaymakamlık Futbol Turnuvaları'na Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da katıldı. Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ile birlikte pazar günü oynanan masa tenisi müsabakasına katılan Başkan Bakıcı, "Centilmenlik ve dostluk kazandı" dedi.

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve büyük bir heyecanla devam eden 25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvaları'na sporseverler büyük ilgi gösteriyor. 10 yıl aradan sonra Selçuk Belediyesi'nin de desteği ve Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın girişimleri ile tekrar düzenlenen 25. Kaymakamlık Futbol Turnuvaları'nda takımlar büyük bir heyecanla mücadele ediyor. Yenilenen Gazi Mustafa Mustafa Kemal Kapalı Spor Salonu'ndan herkesin faydalanmasını arzu ettiğini belirten Başkan Bakıcı, "Uzun bir aradan sonra sportif amaçlı turnuvanın yeniden ilçemizde yapılmış olması memnuniyet verici. Turnuvaların ve festivallerin UNESCO kentine yakışır şekilde artırmamız gerekiyor. Selçuk çok daha keyif alınacak bir ilçe olacak" diye konuştu.

BAKICI VE TOPAL'IN KARŞILAŞMASI HEYECANLI GEÇTİ

Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ile birlikte masa tenisinde centilmenlik karşılaşması yapan Başkan Bakıcı, "Önemli olan galip gelmek değil. Önemli olan centilmenlik ve dostluğun kazanması" ifadelerini kullandı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın eşi Havva Boyacı'nın katıldığı masa tenisi müsabakasında oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Havva Boyacı'nın Başkan Bakıcı ile karşılıktı yaptıkları müsabakaya sporseverler alkışlarla destek verdi.

FİNAL 15 NİSAN'DA

Aralarında Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu'nun da bulunduğu masa tenisi turnuvalarına 28'i erkek, 4'ü kadın olmak üzere toplam 28 kişi katıldı. Oldukça heyecanlı geçen turnuvalarda "Kadınlar" kategorisinde birinci Ümran Songun olurken, ikinci İnci Kutsugil, üçüncü Gülseren Kutsugil ve dördüncü Filiz Sarıyar oldu. "Erkekler" kategorisinde Aydın Başaran birinciliği elde ederken, ikinci Serdar Ünver, üçüncü Koray Yolcu, dördüncü ise Recep Minas oldu. 24 takımın mücadele ettiği ve 15 Nisan Cuma günü sona erecek olan turnuvada voleybol erkeklerde 2 grup-12 takım, kadın sporcular 5 takım, basketbol erkeklerde ise 2 gurupta toplam 7 takımla mücadele ediliyor. Masa tenisinde ise bireysel katılımcılar eleme usulüyle müsabakalarını yapıyor.

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı

Bakıcı Ve Topal’dan Dostluk Maçı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim