• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, Erzurum’a Geliyor

Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, Erzurum’a Geliyor
Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, bir takım resmi temaslarda bulunmak üzere hafta sonu Erzurum'a geliyor.

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, bir takım resmi temaslarda bulunmak üzere hafta sonu Erzurum'a geliyor. Erzurum, Erzincan, Bayburt illerini de kapsayan programın ilk günü (Cumartesi) günü Erzurum'da geçecek. İmam Hatip Okulları Platformu, 2023 Gençlik Politikaları Çalıştayı programlarına katılacak olan Dr. Yavilioğlu, programa katılan konuklarla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Pazar günü Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Defterdar Bülent Papuccu, AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut'u makamlarında ziyaret edecek olan Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un vereceği yemeğe katılacak. Dr. Yavilioğlu, Pazartesi günü yapılacak olan programlara katılmak üzere karayolu ile tekrar Erzurum'a dönecek.

Oldukça yoğun bir ziyaretle Pazartesi gününü geçirecek olan Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, sırasıyla: Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum Adli Yargı adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, Baro Başkanı Talat Göğebakan, Defterdar İsmet Tapar, Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Ömer Yıldız ile görüşmelerde bulunacak.

Pazartesi öğleden sonraki programda Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve Büyükşehir Belediye Erzurum Spor Kulübü Başkanı Avukat Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edecek.

Programlar akşam saatlerine kadar özel görüşmelerle devam edecek.

Salı günü ise Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, kahvaltıda Doğu Anadolu Tarımsal Enstitüsü'nde Erzurum Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile bir araya gelecek. Kahvaltı sonrasında Bakan Yavilioğlu, Buyburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ı ziyaret edecek. Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in vereceği öğlen yemeğine katılacak olan Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, akşam saatlerinde Erzurum'a dönecek. Özel görüşmelerin ardından Bakan Yardımcısı Dr. Yavilioğlu, Erzurum,Erzincan ve Bayburt programını tamamlayıp, Ankara'ya dönecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim