• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Bakan Soylu Trabzon’da

Bakan Soylu Trabzon’da
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bu ülke insanının huzurunu alt üst etmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bu ülke insanının huzurunu alt üst etmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini belirtti.

Trabzon'un Maçka İlçesi AK Parti İlçe Binası'nın açılışı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla yapıldı.

Açılışa Soylu'nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun konuşmalarının ardından söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu ülkenin birliği ve kardeşliğini kimsenin bozamayacağını ifade ederek, "Birilerinin tahrikiyle, birilerinin bir şekilde desteklemesiyle hendekler, çukurlar açarak bu ülkede bu ülkenin insanının huzurunu alt üst etmeye çalışanlara Allah şahittir, bize verdiğiniz emanetle fırsat tanımadık, fırsat vermedik ve vermeyeceğiz. Ülkemizin 780 bin kilometresinde huzuru getirmek, kamu düzenini tesis etmek bunun devamını sağlamak bizim temel görevimizdir. Kimsenin bundan bir endişesi olmasın" dedi.

Terörün kökünü kazıdıklarını kaydeden Bakan Soylu, "İşte oradaki kardeşlerimiz bugün meseleyi net bir şekilde gördüler. Bu işler başladığı andan itibaren hiçbir şekilde destek vermediler. Silahla, tehditle şantajla oradaki kardeşlerimizi de bir şekilde tehdit ederek, korkutarak sindirebileceklerini zannettiler. Allah'a şükürler olsun ki demokrasiden, kardeşlikten, birlikten ve beraberlikten vazgeçmedik" diye konuştu.

Bakan Soylu, Maçka İlçesi AK Parti İlçe Binası'nın açılışını yaptıktan sonra Maçka Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bakan Soylu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'dan yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Başkan Koçhan, Bakan Soylu'nun desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Maçka'da yaptığımız bir çok projemizde Sayın Bakanımız bizlere her zaman destek olmuştur. Özellikle Maçka ve Esiroğlu için müjdelediği fakülteler için İlçe halkı adına sayın Bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu Trabzon’da

Bakan Soylu Trabzon’da

Bakan Soylu Trabzon’da

Bakan Soylu Trabzon’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim