• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Bakan Ramazanoğlu’ndan Uşak’a Açık Çek

Bakan Ramazanoğlu’ndan Uşak’a Açık Çek
Bakan Sema Ramazanoğlu Uşak'ta ki programı çerçevesinde İl Danışma Meclisi toplantısının ardından Uşak Belediyesi, Sevgi Evleri ve Huzurevini ziyaret...

Bakan Sema Ramazanoğlu Uşak'ta ki programı çerçevesinde İl Danışma Meclisi toplantısının ardından Uşak Belediyesi, Sevgi Evleri ve Huzurevini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun Uşak ziyaretindeki diğer durağı ise Uşak Belediyesi oldu. Ziyarette Bakan Ramazanoğlu'nu Belediye Başkanı Nurullah Cahan karşılarken, Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı genel müdürler ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Ziyarette Uşak Belediyesi'nin sosyal projeleri ve kenti değiştirecek diğer projelerle ilgili Başkan Cahan sunum yaptı.

FAHRİ HEMŞEHRİMİZ DESTEKLERİNE DEVAM EDECEK

"Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu bizim fahri hemşehrimiz sayılır" diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu nedenle kentin projelerinde daha çok destek alacaklarını belitti. Cahan, "Bugün hemşehrimiz olarak saydığımız Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu ilimizi onurlandırdı. Kendisi her daim bizlerin yanında olduğunu hissettirmiştir. Bu nedenle bakanımızın varlığı bizleri mutlu ediyor. Bugünkü ziyaretlerinde de Uşak için açık çek veren bakanımız, Ankara'ya dönmeden kentimizin diğer bakanlıklar ile ilgili konularında bilgi almış ve beklentilerimizi aktaracağını belirmiştir. İlimiz günden güne gelişmekte ve yaşanabilir kent olma yolunda ilerlemektedir. Öyle ki TÜİK verileri de ilimizin sosyal bir kent olma yolunda ülkemizin önde gelen şehirlerinden olduğunu göstermiştir. Bu gelişim bakanımızın desteğiyle daha da ilerleyecek" dedi.

UŞAK'TA GÖZLE GÖRÜLEN DEĞİŞİKLİK VAR

Uşak'taki gelişimin gözle görülür bir gale geldiğini kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Uşak komşu il olmamız hasebiyle sürekli geçtiğimiz ve gelişimini izlediğimiz bir kent konumundandır. Fakat özellikle ana yol güzergahında kentsel dönüşüm alanında olumsuzluları görür bunun için üzülürdük. Aynı şekilde kent merkezinde de sorunlar söz konusuydu. AK Belediyecilik sayesinde Uşak'ta gelişim ve değişim başladı. Kısa bir süre içinde kentin ne duruma geldiğini hepimiz görmekteyiz ve bundan mutluluk duymaktayız. Bizde bakanlık olarak Uşaklı bir hemşehriniz olarak her anlamda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu konuda açık çek veriyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Başkan Nurullah Cahan'a plaket takdim ederken, Başkan Cahan'da Bakan Ramazaoğlu'na Uşak Halısı takdim etti.

Ziyaretler daha sonra sırasıyla Çocuk Yuvası, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzur Evi'nde devam etti.

Bakan Ramazanoğlu’ndan Uşak’a Açık Çek

Bakan Ramazanoğlu’ndan Uşak’a Açık Çek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim