• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Ramazanoğlu: “Türkiye’nin Aile Yapısını Güçlendirerek, Toplumsal İnşaya Buradan Devam Edeceğiz”

Bakan Ramazanoğlu: “Türkiye’nin Aile Yapısını Güçlendirerek, Toplumsal İnşaya Buradan Devam Edeceğiz”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Türkiye'nin aile yapısını güçlendirerek, toplumsal inşaya buradan devam edeceğiz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Türkiye'nin aile yapısını güçlendirerek, toplumsal inşaya buradan devam edeceğiz" dedi.

Mardin'de temaslarını sürdüren Bakan Ramazanoğlu, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyarete ederek, İl Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Burada partililere hitap eden Bakan Ramazanoğlu, 2 günlük çalışma ziyareti için Mardin'de olduklarını belirterek, bölgede yaşanan sıcak gelişmelere değindi. Ramazanoğlu, kamu güvenliğini sağlayan asker ve polisin gerekeni yaptığını, siyasette de arkadaşları ile birlikte sahada olduklarını söyledi.

Bakanlık olarak da hiçbir vatandaşın aç ve açıkta kalmamasının gayreti içinde olduklarını ifade eden Bakan Ramazanoğlu, "Sadece iş yardımlar değil, bu süreçte insanlarımız evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Bizim büyük bir projemiz var. Aile Sosyal Destek Projemizi şu anda hem Diyarbakır'da hem Silopi'de hem de Mardin'de başlatmış bulunuyoruz. Bu proje bütün bir Türkiye'nin projesi ve bütün bir Türkiye'nin aile yapısını güçlendirerek toplumsal inşaya buradan devam edeceğiz" dedi.

"BU BİR TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ"

Bakanlık çalışanları olarak Ankara'da masa başında oturmayacaklarını vurgulayan Ramazanoğlu, Türkiye'yi dolaşarak hizmet üreteceklerini söyledi. Denizlili olduğunu ve memleketini çok sevdiğini ancak şu dönemde bölgenin daha pozitif desteğe ihtiyaç duyduğunu aktaran Ramazanoğlu, "Denizli benim için bir artıysa Diyarbakır, Mardin, Hakkari ve Şırnak benim için şu an 10 artı. Kendi seçmenimize, oradaki vatandaşımıza "lütfen siz biraz sabırlı olun" diyorum. Onlar da sükunetle ve selamları ile kalbi muhabbetleri ile hem sevgilerini hem de haklarını size yolluyorlar. Diyorlar ki o kardeşlerimizin önceliği var. Bu bir Türkiye kardeşliği" ifadelerini kullandı.

"KAMU GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI BİZİM İÇİN ESASTIR"

Daha sonra söz alan Milletvekili Orhan Miroğlu, Bakan Ramazanoğlu'nu dinlerken çok duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Miroğlu, "Aslında yıllardır duymak istediğimiz sözleri duyduk. Kamu güvenliğinin sağlanması bizim için esastır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim