• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "O kazılan çukurlara o teröristleri gömdük. Yavrularımıza kurşun sıkanların hesabını sorduk. Şimdi şehirler...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "O kazılan çukurlara o teröristleri gömdük. Yavrularımıza kurşun sıkanların hesabını sorduk. Şimdi şehirler temizlendi, dağlar temizlendi. Yurt dışında operasyon yapıyoruz, temizleniyor. Bu belayı gömüyoruz artık toprağa. Sonra bir FETÖ belası çıktı başımıza. Onlar da 40 yıldır içeridelerdi. Fakat şöyle bir farkları vardı: O düşman belliydi karşıdaydı dağdaydı, fakat bunlar içerideydi. Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki gerçekleştireceği ilçe ziyaretleri kapsamında, Sinop'un Durağan ilçesini ziyaret ederek, Durağan meydanında Durağanlılara seslendi. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada, "Arap Yarımadası'ndan, Afrika'dan, doğudan daralan, bunalan ne kadar mazlum varsa mümin, Müslüman insan varsa bu coğrafyaya doğru gelmişler. Burada bizler kenetlenmişiz. Etle tırnak gibi olmuşuz. Allah ayırmasın birliğimizi, dirliğimizi bozdurmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bu güzellikler içerisinde yaşarken ne yazık ki dışarıda ve içeriden fitne tohumları da hiç yerlerinde durmuyorlar. Onlar bizim aslında ayağa kalkmamıza gönül coğrafyamıza liderlik etmemizden korkuyorlar. Onun için içeriden fitne tohumları durmadan üretiyorlar. Bakın bir PKK tehlikesi var. 40 yıldır bu milletin başının belası, önce bir hak arama mücadelesi gibi görünüyordu, sonradan anlaşıldı ki yurt dışından büyük destekler var ve onlara silahlar veriyorlar, paralar veriyorlar. Bu milleti bölmek için envai çeşit oyunlar yapıyorlar. Geriye doğru bütün hükümetler mücadele ettiler. Allah hepsinden razı olsun. Kimseye bir şey dediğimiz yok ama son dönemde Haziran'da özellikle bunlara akıl verenler dediler ki, "Bakın oraya bağımsız parti olarak HDP'yi sokacağız. AK Parti iktidardan düşecek. Koalisyonlara mahkum edeceğiz. İşte o sırada sizde şiddeti arttırın. Sonra da çukurlar kazıp özyönetim ilan edin." Bunları yaptılar. Niye yaptılar? Zayıf hükümetler olsun, o dönemde de biz istediğimizi gerçekleştirelim diye. Allaha hamd olsun müthiş bir mücadele verdik. Kararlılıkla durduk. O günlerde ne kadar koalisyon pazarlığı yapılırsa yapılsın, yeni seçime doğru gidersek gidelim. Biz kararlılığımızdan geriye doğru hiçbir adım atmadık. O kazılan çukurlara o teröristleri gömdük. Yavrularımıza kurşun sıkanların hesabını sorduk. Şimdi şehirler temizlendi, dağlar temizlendi. Yurt dışında operasyon yapıyoruz, temizleniyor. Bu belayı gömüyoruz artık toprağa. Sonra bir FETÖ belası çıktı başımıza. Onlarda 40 yıldır içeridelerdi. Fakat şöyle bir farkları vardı: O düşman belliydi karşıdaydı dağdaydı, fakat bunlar içerideydi. Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor" diye konuştu.

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Bakan Özhaseki: “Hırsız içerideyse kapı zor kilit tutuyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim