• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, terör örgütü mensuplarınca kazılan hendeklere ilişkin, "Dış güçler ve bunun içerideki maşaları, Diyarbakır'da,...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, terör örgütü mensuplarınca kazılan hendeklere ilişkin, "Dış güçler ve bunun içerideki maşaları, Diyarbakır'da, Şırnak'ta veya bölgemizin bazı köşelerinde sokaklarına çukurlar kazıyor, sokaklara mayınlar döşüyor sokakların huzurunu, o bölgede yaşayan insanımızın huzuruyla, kaderi ile oynamaya çalışıyor. Bunu yine birlikte bozacağız, elbirliği ile gönül birliği ile bozacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bölgedeki sağlık yöneticileri ile toplantı yapmak üzere Diyarbakır'a geldi. Toplantının ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçen Bakan Müezzinoğlu, burada hasta ziyaretinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu'nun ziyareti öncesi dedektör köpek eşliğinde bomba araması yapıldı.

Bakan Müezzinoğlu, hastaneden çıktığı sırada, hastane kantininde bulunan vatandaşların yanına giderek birlikte çay içti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bakan Müezzinoğlu, burada Beşiktaş taraftarı olan bir vatandaşla fotoğraf çektirdi. Buradan Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne giden Bakan Müezzinoğlu, burada Sur'da çıkan çatışmalarda yaralanan askerleri ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na geçen Bakan Müezzinoğlu, burada partililerle bir araya gelerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bölgede sağlık alanında görevli yöneticilerle, sağlık alanında oluşabilecek aksaklıkları daha iyi nasıl telafi edebileceklerini görüştüklerini belirten Bakan Müezzinolu, Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bu milletin ensesinde boza pişirmeye alışık olanlar bu milletin ümüğünü sıkmaya alışık olanlar şunu bilsinler ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben bu ülkenin kaderi ile istediğim gibi oynarım oynamaya alışığım, değişik planlar yapmayı başarıyorum diyen dış güçler ve bunun içerideki maşaları şimdi Diyarbakır'da, Şırnak'ta veya bölgemizin bazı köşelerinde sokaklarına çukurlar kazıyor, sokaklara mayınlar döşüyor sokakların huzurunu, o bölgede yaşayan insanımızın huzuruyla, kaderi ile oynamaya çalışıyor. Bunu yine birlikte bozacağız, elbirliği ile gönül birliği ile bozacağız."

"BİZİM ŞEFKAT VE MERHAMET ELİMİZ SUR'DAN GÖÇ EDENLERLE BERABERDİR"

Şefkat ve merhamet ellerinin her zaman Sur'dan göç edenlerle beraber olduğunu aktaran Bakan Müezzinoğlu, "Bu oyunları beraber bozacağız. Ey oyun kuranlar, tuzak kuranlar, ey çukur kazanlar şunu iyi bilin ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Diyarbakır'da da olmayacak, Hakkari'de de olmayacak, Türkiye'nin herhangi bir köşesinde de olmayacak. Bu oyunlara, tuzaklara siz yakalanacaksınız. Bu kazdığınız çukurlara siz düşeceksiniz. İnşallah bu olaylar ayrışmaya değil, tam aksine kaynaşmamıza daha büyük vesileler olacak" dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Bakan Müezzinoğlu'na tarihi Dört Ayaklı Minare'nin maketini hediye etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Bakan Müezzinoğlu’nun Diyarbakır Temasları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim