• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hatay'ın Arsuz ilçesindeki Uluçınar Gençlik Kampı'nda düzenlenen programda öğrencileri yanına çağırıp...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hatay'ın Arsuz ilçesindeki Uluçınar Gençlik Kampı'nda düzenlenen programda öğrencileri yanına çağırıp protokol için ayrılan sandalyelerde oturtturdu. Kılıç, yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği talimat açıktır. Milletimiz, evlatlarımız, gençlerimiz için kaybedecek bir saniyemiz dahi yoktur" dedi.

Bakan Kılıç, Hatay'ın Arsuz ilçesinde Uluçınar Gençlik Kampı'nı ziyaret edip burada bazı incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç'a Hatay Valisi Ercan Topaca ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar'da eşlik ettiler. Alkışlarla tesisin konferans salonuna gelen Bakan Kılıç, bazı öğrencileri yanına çağırıp protokol için ayrılan sandalyelerde oturtturdu. Protokol ve öğrenciler yan yana oturdular.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, 2015 yılı itibariyle gençlik kamplarında 56 bin öğrenciyi misafir ettiklerini ve artık kampların hem yaz hem kış mevsiminde devam ettiğini söyledi.

Kaçar'ın ardından konuşan Hatay Valisi Ercan Topaca ise, "bir ülkenin geleceği sizlersiniz gençler. Onun için devletimiz, milletimiz sizlerle ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Onun için elinizde ki imkanları değerlendirin" dedi.

Alkışlarla kürsüye çıkan Bakan Kılıç, kamplara katılan tüm öğrencilerin bakanlık tarafından hem sağlık hem de seyahat sigortalarının yapıldığını açıkladı. Kampa katılan öğrencilere seslenen Bakan Kılıç, "Ülkemizin çok farklı bölgelerinden, illerinden gelip burada birbirinizi tanıyarak, paylaşarak ülkemizin geleceğinin ve ilerlemesinin en önemli unsurları sizler olacaksınız. Bu arada şunu söyleyeyim. Şimdi kampları eleştirmek isteyenler olacaktır. Baştan söyleyeyim, evlerinizden çıkıp buraya gelinceye kadar, burada kaldığınız bütün süre içerisinde ve buradan evinize gidinceye kadar hepiniz sigortalısınız. Sağlık ve seyahat sigortanız bakanlığımız tarafından yapılmaktadır. Onun için bu anlamda herhangi bir eksik yoktur. Burada ki imkanları kullanın, sportif anlamdaki imkanları sonuna kadar kullanın, kendinizi geliştirmek için bunları hayata geçirin" dedi.

Hatay'a 4 yeni gençlik merkezi daha kurulacağını müjdeleyen Bakan Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz bu kampları yılın 365 günü kullanacağız diye yola çıktığımızda bize dediler ki bunların hazırlığı üç, dört, beş sene sürer. Ama biz bunu bir seneyi biraz aşkın bir süre içerisinde bitirdik. Şu anda gördüğünüz gibi sömestr kampında sizlerin hizmetine sunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği talimat açıktır. Milletimiz, evlatlarımız, gençlerimiz için kaybedecek bir saniyemiz dahi yoktur."

Bakan Kılıç'ın sona eren konuşmasının ardından öğrencilere bakanlığın "Gençlerden Ecdada Mektup" adlı kitabını dağıttı. Kılıç, daha sonra Uluçınar Gençlik Kampı tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Bakan Kılıç İstedi Öğrenciler Ve Protokol Yan Yana Oturdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim