• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Kılıç Hatay’da

Bakan Kılıç Hatay’da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mahalle tipi spor tesisleri yatırımlarının Türkiye'nin dört bir yanında devam ettiğini belirtirken, bu...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mahalle tipi spor tesisleri yatırımlarının Türkiye'nin dört bir yanında devam ettiğini belirtirken, bu yatırımları daha da yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay'da bulunan Bakan Çağatay Kılıç, programına Beyazıt-ı Bestami Hazretleri'nin Türbesini ziyaret ederek başladı.

Daha sonra Kırıkhan Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Çağatay Kılıç burada yaptığı açıklamada, belediyenin öğrenci yurdu yapımı için Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) arazi tahsis ettiğini bildirdi.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Kırıkhan'da başka yatırımlarının da bulunduğunu kaydeden Kılıç, "Mahalle tipi spor tesisleri yatırımlarımız Türkiye'nin dört bir yanında devam ediyor. Bu yatırımlarla ilgili ailelerden olsun, gençlerden olsun çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu anlamda bu yatırımlarımızı Türkiye'nin her tarafına daha fazla yaymak ve kullanmak konusunda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

"KATILIMI ARTIRIN"

Bakan Çağatay Kılıç, Kırıkhan'a bir yüzme havuzu yapımı ile alakalı belediyeye destek vereceklerini ifade ederek, "Siz yeter ki burada Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ve yurtlarımızda barınan öğrencilerimizle birlikte, sportif faaliyetler ve gençlik çalışmalarıyla ilgili katılımı artırın. Kırıkhan'da potansiyeli olan sporcu kardeşlerimizin önünü açmak için biz her ne gerekiyorsa yapmaya zaten hazırız" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığı ile yapacağımız çalışmalarda antrenörlerimiz, federasyonlarımız üzerinden altyapı ve imkan anlamında her türlü desteği sağlayacağız. Yarın da Hatay'da sömestr kamplarımızdan bir tanesini başlatıyoruz. Hem arazi için hem de misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Kırıkhan'a yapacağımız hizmetler devam edecek."

Bakan Çağatay Kılıç daha sonra futbol sahası ve gençlik merkezi yapılması planlanan spor salonu arazisi ile Aydınlı Mahallesi'ndeki semt sahasında incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç Hatay’da

Bakan Kılıç Hatay’da

Bakan Kılıç Hatay’da

Bakan Kılıç Hatay’da

Bakan Kılıç Hatay’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim