• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin yakaladığı gelişimi durdurmak isteyenlerin olduğunu belirterek, "Bu millet hainlerden yaptıkları...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin yakaladığı gelişimi durdurmak isteyenlerin olduğunu belirterek, "Bu millet hainlerden yaptıkları ihanetlerin hesabını soracak. Bu milletin değerlerine karşı gelenlere, bu milletin değerlerini sömürmeye kalkanlara, birliğini beraberliğini bozmaya kalkanlara karşı hep beraber karşı duracağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alaçam ilçesinde 24 ayda yapımı tamamlanan BSK ve beton yol çalışmaları, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı ile içme suyu hatlarının toplu açılış töreni katıldı.

Alaçam Meydanı'nda yapılan toplu açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

"MİLLETİMİZİN, DEVLETİMİZİN KARŞISINA GEÇMEYE KALKANLAR KARŞILARINDA BİZİ BULURLAR"

TBMM'de milletin vermiş olduğu oylarla seçilmiş olup da milletine gereken hizmeti sunmayan milletvekillerinin bulunduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "Bunlarla ilgili çalışmaları da herhalde en yakın zamanda yapacağız. Benim kastettiğim iki farklı şey. Şu anda bahsettiğimiz dokunulmazlıklarla ilgili konu değil. O zaten şu anda Meclis gündemimizde. Sayın Başbakanımızın ortaya koymuş olduğu açıkça adıyla biz zaten gereken adımları atmak üzere hazırlığımızı yaptık. Ama şimdi muhalefet partilerinin içinde farklı sesler çıkmaya başladı. Biz hazırız, zaten meclis gündemine bunu taşıyoruz. Bugün de aynı duruşumuz devam ediyor. Milletimizin, devletimizin karşısına geçmeye kalkanlar karşılarında bizi bulurlar. Biz sözümüzü tutuyoruz. Hodri meydan dedik. Bakalım muhalefet bu noktada duruşunu nasıl ortaya koyacak. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü biz verdiğimiz sözü tutuyoruz. Nasıl yatırımlarla ilgili verdiğimiz sözü tutuyorsak, Meclis'te de verdiğimiz sözü tutuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birlik ve beraberliği için verdiğimiz sözü de tutuyoruz" diye konuştu.

"VATAN HAİNLERİNE ŞUNU SÖYLÜYORUM; BU MİLLET SİZDEN HESAP SORACAK"

Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye'nin yakaladığı gelişimi durdurmak isteyenler olduğunu da vurgu yaparak, "Türkiye'de gerçekten çok farklı bir ivmelenme var. Ama bu ivmelenmenin, yatırımların, gelişmenin karşısında durmak isteyenler var. Yurt dışına gidip de ülkesini şikayet edenler var. Yurt dışına kaçıp da ülkesini şikayet edenler var. Paralel, dikey gibi örgütlerle beraber hareket edip ülkesini tabiri caizse satan böyle garip işler içerisinde olanlar var. Bunların karşısında hep beraber hiç vazgeçmeden duracağız. Vatan hainlerine de şunu söylüyorum; bu millet sizden hesap soracak. Yaptıkları ihanetlerin hesabını verecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu milletin değerlerine karşı gelenlere, bu milletin değerlerini sömürmeye kalkanlara, birliğini beraberliğin bozmaya kalkanlara karşı hep beraber duracağız" şeklinde konuştu.

VALİ: "DAHA MODERN EVLERE KAVUŞALIM"

Alaçam'ın çok güzel bir ilçe olduğunu belirten Samsun Valisi İbrahin Şahin ise, "Çok güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. Bunun kıymetini bilin. Bu kadar güzel bir yeri ancak Alplerde, kartpostallarda görürsünüz. Yaşadığımız bölgeleri gerek çevre itibariyle, gerek konut itibariyle güzelleştirelim. Bir taraftan güzel yollar yapılıyorken, oralarda yapılan evlerin yöre mimarisine uygun, boyasız, sıvasız evlerden kurtularak daha modern evlere kavuşalım istiyorum. İnşallah bunu el birliği ile yaparız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: "SÖZLERİMİZİ ADIM ADIM YERİNE GETİRİYORUZ"

Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "İlçelerimizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz. Her gün o hedefe doğru koşuyoruz. İlçemizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz. Ancak hizmet öyle bir şey ki yaptıkça yenisini çağrıştıran, konfor öyle bir şey ki bugün sahip olduğumuz iki gün içinde ondan bıkıp yenisine ihtiyacımız olduğunu hisseden bir insan doğası ile karşı karşıyayız. Dolayısıyla ihtiyaçlar hiç bitmeyecek. İnsan hayatı var olduğu sürece insanımızın da ülkemizin de ihtiyaçları ve talepleri hiç bitmeyecek. Ülkeyi yönetmeye, hizmete talip olanların bunu hiçbir zaman unutmamaları lazım. Biz hiç zaman unutmuyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bize hep bu öğütleri veriyor. Yapılan bütün projeler ve çalışmalar, sonuçta insan hayatına konfor kazandırmaya dönüktür. Hizmeti yapıp kalıcı eserler bıraktığınız zaman, insanınız bu kadir bilirliği ile sizi takdir eder" dedi.

Yaptıkları işleri son derece sağlam yapmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Yılmaz konuşmasını şöyle tamamladı: "Kısa sürede belki çok büyük miktarda iş yapmadık. Mesela Alaçam'da 30 km civarında yol yaptık. 200 km'nin üzerinde grup yolu var. Bu şunu gösteriyor, demek ki biz yapmamız gerekenin 7'de birini yaptık. Önümüzdeki 3 sene içinde Alaçam'da 7 kat daha iş yapmamız lazım. Paldır küldür, çok iş yapmak için acele etmiyoruz. Az yapalım ama kaliteli iş yapalım mantığı ile hareket ediyoruz. Yapılmış olana bir daha dönüp bakmayalım, tamir etmek için enerji harcamayalım diyerek buna çok dikkat ediyoruz. Alt yapı yatırımlarının yanı sıra tarıma yönelik de desteklerimizi eksiksiz yapıyoruz. Arıcılığa, tohumculuğa, hayvancılığa yönelik desteklerimiz sürüyor."

Konuşmaların ardından, Alaçam ilçesinde 24 ayda yapımı tamamlanan çalışmaların açılış kurdelesi kesildi.

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Bakan Kılıç: “Bu Millet Vatan Hainlerinden Hesap Soracak”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim