• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Bakan İslam'dan cemaate zor soru!

Bakan İslam'dan cemaate zor soru!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Başbakan Erdoğan'ın evinden kamyonlarla para çıkarıldığı iddiasına sert çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin, açıkmalarda bulundu.

İslam, cemaate "Güya Sayın Başbakanımızın evinden 5 kamyon dolusu para 15 dakika içinde çıkarılmış ve başka bir yere götürülmüş. Aldığımız nefesi bile takip ettiklerini söylüyorlar ama bu kamyonların gelişini, dolduruluşunu, gidişini röntgenleyememişler. Olur mu bu? Bizim alnımız ak, çiğ yemedik, karnımız ağrımayacak" diye seslendi.

Erenler ilçesindeki otelde AK Parti'li kadın üyelerle yemekte bir araya gelen İslam, Türkiye'nin kritik dönemden geçtiğini söyledi.

Yaşanan sürecin Türkiye ve dünya için dönüm noktası olduğunu vurgulayan İslam, "Dünyayı bundan sonra kimin şekillendireceğine halkımız karar verecek. Mesele bu kadar net. Önümüzdeki süreçte karar vereceğimiz konu bu. Bu süreçte sadece yerel yöneticilerimizi seçmeyeceğiz yani. 30 Mart'ın çok derin bir anlamı var" şeklinde konuştu.

"Kendi kaderimizi tayin etmeye karar verdiğimiz günden itibaren dünyanın bize karşı bakışı tekrar değişti" diyen İslam, Türkiye'nin eski günlere bir daha dönmeyeceğini vurguladı.

SES KAYDI İDDİASI

İslam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin de şunları söyledi:

"Buna karşı çıktığımız için kasetler savaşını çıkardılar. Güya Sayın Başbakanımızın evinden 5 kamyon dolusu para 15 dakika içinde çıkarılmış ve başka bir yere götürülmüş. Aldığımız nefesi bile takip ettiklerini söylüyorlar ama bu kamyonların gelişini, dolduruluşunu, gidişini röntgenleyememişler. Olur mu bu? Bizim alnımız ak, çiğ yemedik, karnımız ağrımayacak.

30 Mart, sadece yerel seçim değil. Türkiye Cumhuriyeti, 30 Mart'ta kendi kaderini çizmeye karar verecek. Türkiye'yi masumlara yolsuzluklar isnat edenler, kasetlerle başkan götürüp getirenler mi yoksa bu memleketin öz evlatları mı yönetecek, ona karar vereceğiz."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim