• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, teşkilat üyelerine seslenerek, "Gıybet yok, sevgi var, kardeşlik var, çalışmak var, hasbi çalışmak...

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, teşkilat üyelerine seslenerek, "Gıybet yok, sevgi var, kardeşlik var, çalışmak var, hasbi çalışmak var. Hesabi olmayacağız, hasbi olacağız. Şunu açıkça söylüyorum, eğer hesabı olan varsa ihtiyacımız yok. Çünkü bu parti gerçekten hasbi olanların sayesinde ayakta duruyor" dedi.

Bakan Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Afyonkarahisar'da "AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi'ne katıldı. Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda mevcut Başkan Bülent Eser'in tek aday olduğu kongrenin divan başkanlığını ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Kongreye Bakan Eroğlu'nun yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Hatice Özkaldı, Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

Programda konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti'nin iktidarı süresi boyunca yaptığı yatırımları anlatarak, Afyonkarahisar'ın adeta yatırım sağanağı aldığını ifade etti. AK Parti'nin Türkiye'nin çimentosu olduğunu belirten Bakan Eroğlu, "AK Parti bir kere ülkemizin çimentosu, çünkü biz 80 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz. Dolayısı ile ülkenin çimentosu AK Parti. AK Parti aynı zamanda ülkemizin kalkınmasına mührünü vuran büyük bir parti hakikaten" dedi.

"Afyonkarahisar kusura bakmayın çıtayı kaldırıyoruz"

Konuşmasında 2019 seçimlerine değinen ve seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

"Sizlerden şunu bekliyoruz; 2019 seçimleri tarihimizdeki en önemli seçim bir dönüm noktası. Çünkü şimdiye kadar yüzde 35-38 oy ile seçilenler iktidar koltuğuna oturuyordu biliyorsunuz. Ama bundan sonra böyle bir imkan yok. Cumhurbaşkanımızın başlattığı "cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi" ile artık yüzde 50+1 almak durumundayız. Dolayısı ile önümüzdeki dönem üç tane büyük seçim var. Birinci seçim Mart 2018'de yapılacak olan belediye, yerel seçimler. Evvela Afyonkarahisar'ın buna tam olarak hazır olması lazım. Bütün belediyeleri gümbür gümbür alacağız çünkü biz ne diyoruz, "onlar konuşur AK Parti yapar." İkinci husus hemen akabinde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hazır olmalıyız. 12 puan Türkiye ortalamasının üzerinde, yetmez Afyonkarahisar. Kusura bakmayın çıtayı kaldırıyoruz ve yüzde 75. Ayrıca bir de milletvekilliği seçimleri var tabi onda da Allah'ın izni ile Afyon silme götürecek. Ben buna yürekten inanıyorum."

"Gıybet yok, sevgi, kardeşlik, çalışmak ve hasbi çalışmak var"

Teşkilat üyelerine uyarına devam eden Bakan Eroğlu, parti çalışmalarının gıybetten uzak bir şekilde hasbi olarak yapılmasının büyük önem arz ettiğinden bahsetti. "Eğer hesabı olan varsa ihtiyacımız yok" diyen Bakan Eroğlu, "Bugün yapılacak çalışmanın etkisi var ya seçim zamanı yapılacak çalışmanın belki 10-20 katıdır. Dolayısı ile sizden bunu istiyoruz. Bakın o kadar önemli ki 2019'da bunlar biliyorsunuz her seçimde oyun oynuyor, "çatı adayı" falan diyorlar ama Allah'ın yardımı ile çatılar birdenbire dökülüyor. Çatı üstlerine kapanıyor. Neticede gerek bunların oyunları devam edecektir. Uyanık olacağız, herkesi kucaklayacağız. Çünkü bizde ne var, Yunus Emre'nin dediği gibi "bütün yaratılmışları seviyoruz, yaradandan ötürü." Seveceğiz, kucaklayacağız. 80 milyon bizim kardeşimiz. Ayrı gayrı yok, hep birlikte Türkiye'yiz. O bakımdan sizlerden bunu rica ediyoruz. Birde Allah aşkına hasbi olalım, Allah rızası için çalışacağız ve birbirimizi seveceğiz. Arkadaşlar birbirinizi sevmedikçe, yeteri kadar sevmedikçe iman etmiş olamazsınız diyor Peygamber Efendimiz. Yani dolayısı ile birbirimizi seveceğiz. Gıybet yok, sevgi var, kardeşlik var, çalışmak var, hasbi çalışmak var. Hesabi olmayacağız, hasbi olacağız. Şunu açıkça söylüyorum, eğer hesabı olan varsa ihtiyacımız yok. Çünkü bu parti gerçekten hasbi olanların sayesinde ayakta duruyor. Hasbi çalışacağız, Allah rızası için çalışacağız. Çünkü bu kale gönül coğrafyamızın son kalesi. Bu kaleyi düşürmediğimiz taktirde Balkanlar düşmez, Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika düşmez" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Bakan Eroğlu’ndan teşkilat üyelerine mesaj

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim