• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Bakan Eroğlu’dan Büyükşehir’e Övgü

Bakan Eroğlu’dan Büyükşehir’e Övgü
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederken Bakan Eroğlu, Denizli'nin çok büyük gelişme gösterdiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret, açılış ve inceleme için Denizli'ye geldi. Bakan Ramazanoğlu ve Bakan Eroğlu, Denizli programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Ramazanoğlu ve Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, davetliler ve protokol üyeleri katıldı. Başkan Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Denizlimize, insanımıza dokunan çok güzel projelerimiz oldu, yeşil alanlar sosyal alanlar. Bunun altında, neredeyse tamamında sizin imzanız ve desteğiniz var. Bunun için ben öncelikle Denizlimiz adına, yapmış olduğunuz katkılar için çok teşekkür ederim. Emanetinize hep beraber sahip çıkacağız. Denizlimiz'de vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşayacağız" dedi.

Bakan Eroğlu ise, Denizli'de olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, verimli bir gün yaşadıklarını söyledi. Açılışlar gerçekleştirip, temel attıklarını ve Denizli'ye müjdelerle geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, "Burada ben özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımızı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten fevkalade çalışkan, büyük düşünen ve vizyon sahibi bir kardeşimiz. Teleferik talebi bulunduğunda, "Ben acaba bunu kaç senede yapar?" diye düşünüyordum bir baktım teleferik yapılmış. 3-4 senede tamamlanacak teleferik seçimlerden önce hizmete sunuldu" dedi.

Özellikle teleferikten övgüyle bahseden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: "Vatandaşların orada teleferiğe binip yukarıdaki ormanlık alana çıkmak için saatlerce beklediklerini gördük. Demek ki büyük bir talep var, bu talebi sayın Başkanımız gerçekleştirdi. Yukarıda yaptığı tesislerle yayla mükemmel hale gelmiş. Ayrıca sadece orası değil yeni verdiğimiz Şehir Ormanı, daha önce verdiğimiz Çamlık Ormanı da hakikaten Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok iyi işletiliyor. Hakikaten Büyükşehir Belediye Başkanımızı, ekibini, meclis üyelerini ve ona destek veren başta Bakanımız olmak üzere milletvekillerimizi, valimizi tebrik ediyorum. Bize düşen bir şey varsa biz de Büyükşehir Belediye Başkanımıza her türlü desteği vermeye hazırız." Bakan Eroğlu, konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Bakan Eroğlu’dan Büyükşehir’e Övgü

Bakan Eroğlu’dan Büyükşehir’e Övgü

Bakan Eroğlu’dan Büyükşehir’e Övgü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim