• BIST 9439.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Bakan Eroğlu: “Ordu’yu Çiçek Gibi Yapacağız”

Bakan Eroğlu: “Ordu’yu Çiçek Gibi Yapacağız”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ordu'ya 245 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirterek, "Ordu'yu çiçek gibi yapacağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ordu'ya 245 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirterek, "Ordu'yu çiçek gibi yapacağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda Ordu İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bakan Veysel Eroğlu'nun Ordu ziyaretine her zaman olduğu gibi yine elinin dolu olarak, projelerle geldiğini vurgulayarak, "Bakanımızın Ordu'ya elinin dolu olarak geldiğini görmekten mutluluk duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptığı konuşmada Ordu'ya 245 milyon lira değerinde 62 projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yapılan ve devam eden projeler sayesinde Ordu'yu çiçek gibi yapacaklarını söyleyen Bakan Eroğlu, "Bugün Ordu'ya 55 milyon lira değerinde 20 adet müjde ile geldik. Daha önce de Ordu için 42 müjde vermiştik. Şimdi bu sayıyı 62'ye çıkartmış olduk. Bunların da toplam değeri 245 milyon liradır. Bakanlığımız Ordu'yu çiçek gibi yapacak. İçme suyu meseleleri, göletler, barajların hepsini yapacağız. Ormancılık faaliyetlerinde muazzam bir seferberlik başlattık. Botanik Park, mesire alanları, tabiat parkları yapıyoruz. Özellikle Bakanlığımızın bütün yatırımcı genel müdürleri, bölge müdürleri ve daire başkanları ile buradayız. Burada bir dizi toplantılar yapıyoruz. Orman teşkilatımız orman bölgelerinde yaşayan vatandaşlarla hasım değil hısım olacak. O bölgeleri kendilerine gelir getirici bir hale getireceğiz. İnşallah Ordu'muz güzel olacak. Koordinasyon toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Ordu İl Koordinasyon Toplantısı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı birimlerin faaliyetleri ve 2016 yılı yatırımları hakkında değerlendirmeler ve sunumları ile son buldu.

Bakan Eroğlu: “Ordu’yu Çiçek Gibi Yapacağız”

Bakan Eroğlu: “Ordu’yu Çiçek Gibi Yapacağız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim