• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Bakan Elvan, Anamur’da muhtarlarla buluştu

Bakan Elvan, Anamur’da muhtarlarla buluştu
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ülke olarak sürekli gelişmemizden rahatsız olanların, terör örgütlerini harekete geçirdiklerini belirterek, "Her şeye rağmen...

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ülke olarak sürekli gelişmemizden rahatsız olanların, terör örgütlerini harekete geçirdiklerini belirterek, "Her şeye rağmen büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz" dedi.

Elvan, Anamur Öğretmenevi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Hem içeride hem de dışarıda vatanımızın bütünlüğünü tehdit edenlere karşı her türlü önlemleri aldıklarını, almaya da devam edeceklerini belirten Elvan, "Ülke olarak sürekli ilerlememizden, büyümemizden ve güçlü konuma gelmemizden ciddi bir şekilde rahatsız olanlar, bazı terör örgütlerini harekete geçirdiler. Bu terör örgütleri ülkemizin birliği ve bütünlüğünü tehdit etmeye yönelik faaliyetlerini sürdürüyorlar. Hem içeride hem de dışarıda vatanımızın bütünlüğünü tehdit edenlere karşı her türlü önlemleri aldık, almaya da devam edeceğiz. Millet ve devlet olarak kararlılığımız artarak devam etmektedir. Her şeye rağmen sürekli ilerliyor ve hız kesmeden gelişiyoruz" diye konuştu.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ise bir önceki Anamurlu muhtarlarla buluştuğu toplantıyı hatırlatarak, "Önceki buluşmamızda muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısı olduğunu söylemiştik. Bir de muhtarlarımızın taleplerinin şahsi talepleri olmadığını, onların taleplerinin vatandaşlarımızın talepleri olduğunu ve elimizden geldiğince çözmeye çalışacağımızı belirtmiş ve takipçisi olmuştuk" şeklinde konuştu.

"Böyle bir millete hizmet etmekten gurur duyuyorum"

Yüce Türk milletinin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Çakacak, şöyle devam etti; "Çünkü bu millet, 15 Temmuz gecesinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış bazı hain teröristlerin milletin iradesine karşı giriştiği hain darbe girişimi sırasında ve sonrasında hiçbir siyasi parti, görüş, inanç, farklılık gözetmeksizin Sayın Cumhurbaşkanımızın bir çağrısıyla ellerinde sadece Türk bayrakları meydanlara inerek demokrasisine ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Çanakkale'de olduğu gibi 15 Temmuz'da da milletimizin ne kadar büyük bir millet olduğunu tüm dünya görmüştür. Ülke genelinde olduğu gibi Anamurlular da demokrasimize sahip çıktılar. Böyle bir millete hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bugün muhtarlarımızdan alacağımız tüm

istek ve taleplerin takipçisi olacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın."

Toplantı, katılan muhtarların sorumlu olduğu mahallelerin sorunlarının ve taleplerinin masaya yatırılarak, çözüm için ilk ağızdan toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerine iletilmesinin ardından sona erdi.

Bakan Elvan, Anamur’da muhtarlarla buluştu

Bakan Elvan, Anamur’da muhtarlarla buluştu

Bakan Elvan, Anamur’da muhtarlarla buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim