• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bakan Çağatay Kılıç: "Eylem Planının İlk Adımını Şanlıurfa’da Atıyoruz"

Bakan Çağatay Kılıç: "Eylem Planının İlk Adımını Şanlıurfa’da Atıyoruz"
Bir dizi temasta bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Başbakan...

Bir dizi temasta bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı kapsamlı eylem planının ilk adımını Şanlıurfa'da attıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve belediye sporcularının karşıladığı Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Şanlıurfa'da yapacakları projelerin müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa ilçe belediye başkanları ile büyükşehir meclis üyeleriyle bir araya gelen Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Şanlıurfa'da yaptığı ve yapacağı yatırımları görüştü.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Şanlıurfa'ya 10 sentetik çim saha yapacaklarının müjdesini veren Bakan Kılıç, "Önümüzdeki aylarda buranın açılışana geleceğiz, bu anlamda Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun. Belediyelerimizin spora ve sporcuya vermiş olduğu desteği görüyoruz. Bu anlamda Nihat Bey'in vermiş olduğu destekleri de görüyoruz. Engelli sporcularımızın gayretleri, hayatlarının önünde bir engel olmadığı bizleri mutlu etti. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip illerinden biri olan Şanlıurfa'mızda ortaklaşa yürüteceğimiz çalışmalar geleceğe çok güzel bir yansıma getirecektir. Bu ülkeyi sahiplenen herkes Türkiye'nin bir parçasıdır. Ülkemizi dünyanın ilk 10 ekonomisine koymamız için hep birlikte ortak bir şekilde gayret göstermemiz lazım" dedi.

"EYLEM PLANININ İLK ADIMINI ŞANLIURFA'DA ATIYORUZ"

Başbakan Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı kapsamlı eylem planının Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak ilk adımını Şanlıurfa'da attıklarını söyleyen Kılıç, "Başbakanımızın Mardin'de açıklamış olduğu eylem planı çalışmaları kapsamında ilk adımını bugün Şanlıurfa'da atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetinizin gençlere yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında gençlerimizin geleceğe kendilerini daha emin bir şekilde hazırlaması adına ilk adımı Şanlıurfa'da atıyoruz. İlerleyen dönemlerde farklı illerimizde farklı çalışmalarımız olacak. Gençlik kampı, yurtlar ve sportif alt yapı konusunda gençlerimizin de sosyal sorumluluklarının da bilincinde olarak gelecek nesillere yürümesini hedefliyoruz. Ülkemizde farkındalıklar bizim zenginliğimizdir. Bizim aramızda ayrı gayrı yoktur. Birlikte bayrağımızın altında ülkemizi geleceğe hazırlamalıyız. Ülkemizin geleceğe yürümesini engellemek isteyenlere ise milletimiz hiçbir zaman fırsat vermeyecektir" şeklinde konuştu.

"GENÇLERE YÖNELİK BÜYÜK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi olarak gençliğimizi geleceğe taşıyabilme adına büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, "Bakanımız Faruk Çelik, milletvekili arkadaşlarımız ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah'ın izniyle gençlik adına güzel çalışmalara imza atıyoruz. Ziyaretleriniz Şanlıurfa'mıza büyük bir onur vermiştir. Ziyaretiniz gençlerimizi ve sporcularımızı heyecanlandırmıştır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bakan Kılıç'a Büyükşehir Belediyesinin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakan Çağatay Kılıç: "Eylem Planının İlk Adımını Şanlıurfa’da Atıyoruz"

Bakan Çağatay Kılıç: "Eylem Planının İlk Adımını Şanlıurfa’da Atıyoruz"

Bakan Çağatay Kılıç: "Eylem Planının İlk Adımını Şanlıurfa’da Atıyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim