• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi
Bir dizi programlara ve açılış törenlerine katılmak üzere Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi İlçe Meclis Üyeleri...

Bir dizi programlara ve açılış törenlerine katılmak üzere Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi İlçe Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, makam ve mevkilerin geçici olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek "Amacımız millete hizmet etmek ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmektir" dedi.

Düzenlenen istişare toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Meclis Üyeleri ve AK Parti Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Tüfenkci Malatya'nın 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde hükümete ve AK Partiye büyük destek verdiğini söyleyerek "1 Kasım'ın ardından da Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sağ olsunlar Malatya'ya bir bakanlık verdiler. Malatya olarak bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Bizler de buna göre hareket ediyoruz. Malatya'ya daha iyi hizmetler sunmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Bakan Tüfenkci, makam ve mevkilerin geçici olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek "Bizim amacımız millete hizmet etmek ve bize verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise "Partimizin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde hizmetlerde bulunan, bakan olduktan sonra da Malatya'ya gelişinde her fırsatta teşkilatlarımızı ziyaret eden, bu günde bizi kırmayıp aramıza katılan Gümrük ve Ticaret Bakanımıza teşekkür ediyoruz, kendilerine başarılar diliyoruz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da toplantıya katıldıkları için Bakan Bülent Tüfenkci'ye teşekkür ederek "Gerçekten bir ilde bir bakanın olması o ilin çehresini değiştiriyor. Bakanımızın Malatya'ya her gelişinde heybesinde bir müjde ile gelmesi bizi son derece gururlandırıyor. Dün Orman ve Su İşleri Bakanımızın da katılımıyla startı verilen yatırımlar Malatya'mız için çok önemli. Bu yatımların artmasını ve diğer alanlara da sıçraması temenni ediyoruz. Bizim ortak paydamız Malatya'dır, biz ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursak Malatya'ya o kadar çok hizmet ederiz" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Malatya'ya heyecan getirdiğini aktararak "Bakanımızın Malatya için birçok projesi var, bu Malatya için çok önemli. Bizlerin bunu değerlendirmesi ve Malatya'ya yapılacak yatımları bir an önce hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu noktada da Sayın Bakanımızdan çok büyük destek göreceğimize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, AK Parti olarak Malatya'ya hizmet noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyerek "Bu çalışmaları yaparken tabiri caizse kara yollarında seyrediyorduk ama bakanımızın olması ile birlikte artık hava yollarında seyredeceğiz. Bu bizim için çok önemli. Bakanımızla birlikte el ele vererek Malatya'ya daha iyi hizmetler vereceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Bakan Bülent Tüfenkci Battalgazi Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim