• BIST 9530.48
  • Altın 2479.136
  • Dolar 32.4775
  • Euro 34.5967
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Bakan Bozdağ: "Eleştiriliyorsanız Çalışıyorsunuz Demektir"

Bakan Bozdağ: "Eleştiriliyorsanız Çalışıyorsunuz Demektir"
Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat'ın her bir karış toprağına, her bir insanına ayrı ayrı hizmet etmenin kendilerinin görevi, şeref...

Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat'ın her bir karış toprağına, her bir insanına ayrı ayrı hizmet etmenin kendilerinin görevi, şeref borcu olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Büyük Sinema Salonu'nda düzenlenen il danışma toplantısına katılan AK Parti Yozgat Milletvekili ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın her bir karış toprağına, her bir insanına ayrı ayrı hizmet etmenin kendilerinin görevi olduğunu belirterek, "Bizim şeref borcumuzdur, bu vazifemizi yapacağız. Bizi iktidara taşıdı, bize büyük bir destek verdi. Bizim de milletimize teşekkürümüz, emekle, çok çalışmakla olacaktır. Yozgat'ın her tarafından bu kadronun eserleriyle ortaya koyduğu mühürler vardır. Bununla iftihar ediyorum. Bundan sonra da çalışmaya aynı hızla devam edeceğiz. Gerek milletvekillerimiz, gerek belediye başkanlarımız, genel ve belediye meclis üyelerimiz teşkilat üyelerimiz el ele vererek, Yozgat'ın meselelerini çözmek Yozgat'ımıza daha iyi işler yapmak için elbette yarış içerisinde olacaktır. Daha çoğunu, daha iyisini yapmak için daha çok çalışmak gerektiğini biliyoruz" dedi.

"ELEŞTİRİLİYORSANIZ ÇALIŞIYORSUNUZ DEMEKTİR"

Yapılan hizmetlerde eleştiriler olabileceğini vurgulayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Eleştiriler olabilir, eleştireler bizim şevkimizi kırmayacak. Eleştiri varsa demek ki biz iş yapıyoruz, demek ki çalışıyoruz. Yatanları, çalışmayanları eleştiren var mı. Yok ama çalışan iş yapan eleştiriliyor. Biz çalışıyoruz, biz iş yapıyoruz, dolayısıyla çalıştığımız zaman memnun olan ve olmayan elbette olabilir. Ama bir şekilde elinde taş, nerede cam varsa oraya taş atmayı eleştiri zannedenlere karşı da dikkatli olacağız. Bazıları elinde taş nerede elma, armut varsa nerede meyveli ağaç varsa onu taş yağmuruna tutuyor. Hatta meyveye durmuş ağaçlar var çiçek açmış onlara bile taş atıyorlar. Ellerinde taşla her yere saldıranlardan da topluma bir fayda gelmez. Onların kendisine bir faydası yok, ailesine faydası, size hiç faydası olmaz. Onun için siz elinde taş olanlara bakmayacaksınız. Biz de bakmayacağız, biz önümüze bakacağız, önümüze bakacağız, biz hizmete bakacağız" diye konuştu.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAZIM ARSLAN ÇOK BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI"

14 yıl içerisinde Türkiye'nin böyle büyüdüğünü, Yozgat'ın geliştiğini ifade eden Adalet Bakanı Bozdağ, "Önümüzdeki zaman içinde de Türkiye ve Yozgat böyle gelişecek. Yozgat'ın çok başarılı bir belediye başkanı var. Sadece Kazım Arslan bey değil diğer belediye başkanlarımızı da çok başarılı buluyor ve takdir ediyorum. Gerçekten dokunuşlarıyla, attığı adımlarla, aldığı kararlarla yaptığı uygulamalarla Yozgat'ın çehresini değiştiren bir başkan Kazım Arslan, bu sinema, bu salonda oturanlar bunun kanıtıdır. Elbette iş yaparken birilerinin ayağına basabilir, birilerinin menfaatine gelmeyebilir. Ayağına bastıklarımızın bağırtısı, bilin ki Yozgat'a hayırlı bir iş yapanın müjdesinin sesidir, siz öyle bakın. Biz her konumda Yozgat'ın hayrını Yozgatlının menfaatini tercih ettik" şeklinde konuştu.

"VİCDAN TERAZİLERİ YOK"

Yozgat'a çok sayıda hizmet yapıldığına değinen Adalet Bakanı Bozdağ, "Yozgat'ta eleştirenler var. Bizim basınımız var. Yozgat'ta bir sürü iş yapılmış, Allah rızası için ufacık da olsa şu kadronun bu üniversitede, hızlı trende, toplu konutta, hastanelerde, Yozgat'ta yapılan hizmetlerde bir nokta kadar hakkı yok mudur, emeği yok mudur. Siz duydunuz bir defa olsun bunlar iyi iş yapmıştır. Yok niye yok vicdan terazileri bozuk da onun için yok ayarları bozuk onun için yok. AK Partiyi eleştirmeyi, bu kadronun yaptığı hizmetleri karalamayı, kirletmeyi bir marifet zannediyor bu zavallılar onun için yok. Bizi takdiri Yozgatlılar yapıyor. Hamd olsun bu milletin terazisi sağlam, ayarı sağlam, ölçüyü, tartıyı doğru yapıyor ve kararı doğru veriyor. Her seçimde manşetleriyle beraber rezil kepaze oldular. Şimdi aynı şeyleri yapıyorlar, belediyeye, AK Partiye saldırıyorlar. Biz yolumuza işimize Allah'ın izni ile devam edeceğiz. Birileri alkışlasın diye değil, Allah için biz Yozgat'a borcumuz olduğu için çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışma bizim ailelerimize bırakacağımız en şerefli miras olduğu için bunu yaşayacağız. Milletimizin duası ve desteği aynı şekilde bizim yanımızda olduğunu görüyoruz. Yozgat Belediye Başkanımız yaptığı çalışmalarıyla Yozgat halkının kalbini ve desteğini kazanmıştır. Biz Yozgat için çalışmaya devam edeceğiz. O yüzden 3-5 taş atınca Kazım Arslan beyi sallamak istemek isteyen zavallılar bin tane taş atsanız ne yazar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim