• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Arslan memleketi Kars'ta

Bakan Arslan memleketi Kars'ta
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars'ta hemşehrileriyle buluştu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars'ta hemşehrileriyle buluştu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bugün özel bir uçakla Kars'a geldi. Vali Günay Özdemir ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile beraber gelen Arslan, burada uzun bir tebrik kuyruğunun ardından vatandaşlara seslendi.

Arslan, şunları kaydetti: "Rabbim'e hamd ediyorum, şükrediyorum, Binali Yıldırım'a, Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Onların uygun görmesi ile onların "git memleketine" hizmet demesiyle evime geldim. Helallik almaya geldim, dua almaya geldim. Dualarınızı, Karsımıza, Ardahanımıza, Iğdırımıza ve elbetteki 81 ilimize hizmet etmek adına almaya geldim. Allah hepinizden razı olsun.

78 milyon insanın vebalini sorumluluğunu omuzlarınıza aldığınızı bilmek, ona göre hizmet etmek dahada önemli. Rabbim bu yolda yar, evladınızı mahcup etmesin. Bugün Ahmet Arslan'ın bayramı değil, bugün Kars'ın bayramı, bu bayramı beraber kutluyoruz. Özellikle ve özellikle bu üç ile hizmet etmek için yola çıktım."

'EMANETİ EHLİNE TESLİM ETTİLER'

Havalanı programının ardından Kars Valiliği'ne geçen Bakan Arslan için Vali Özdemir, "Şu an Başbakanımız olan Binali Yıldırım ile beraber projeler hazırladı ve uyguladı. Başbakanımızdan sonra Türkiye'de ulaştırma konusunda en iyi bilgiye sahip olan bir hemşehrimizdi, Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Emaneti ehline teslim ettiler." ifadelerini kullandı.

BELEDİYE VE HARAKANİ HAZRETLERİNİ ZİYARET ETTİ

Valilik programının ardından yürüyerek Kars Belediyesi'ne geçen Bakan Arslan'ı Belediye Başkan Murtaza Karaçanta'nın il dışında olmasından dolayı Vekili Ferit Yenice ağırladı. Yenice Bakan Arslan'a Kars kilimi hediye etti. Programı çerçevesinde Ebu Hasan Harakani Hazretleri türbesini de ziyaret eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, ülkenini birliği ve beraberliği için 65 hükumetin başarısı için dua ettiğini söyledi.

Bakan Arslan, buradan ilçe ziyaretleri ve Bakü Tiflis Kars'da (BTK) incelemelerde bulunmak için ayrıldı.Cihan

Bakan Arslan memleketi Kars'ta

Bakan Arslan memleketi Kars'ta

Bakan Arslan memleketi Kars'ta

Bakan Arslan memleketi Kars'ta

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim