• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Bakan Arslan: “Bu bir görev değişimi, bırakanlar için de başlayanlar için de hayırlı uğurlu olsun”

Bakan Arslan: “Bu bir görev değişimi, bırakanlar için de başlayanlar için de hayırlı uğurlu olsun”
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni kabine ile ilgili, "Sonuçta bu bir görev değişimi. Bırakanlar için de, başlayanlar için...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni kabine ile ilgili, "Sonuçta bu bir görev değişimi. Bırakanlar için de, başlayanlar için de hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında trenle ilk yolculuğu gerçekleştirirken gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Ahmet Arslan, yeni kabineyle ilgili değerlendirmede bulundu. "Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, hem kabinedeki arkadaşlarımız için hem ülkemiz için hayırlı olsun" diyen Bakan Arslan, "Elbette ki kabinede görev almak, bu ülkeye hizmet etmek adına herkes için çok önemli, çok kıymetli, Rabbimize hamd ediyoruz. Biz de kabinenin içinde yer alarak görev yapma şansı yakaladık. Ancak kabineyle ilgili malumunuz takdir makamı Sayın Başbakan ve onay makamı Sayın Cumhurbaşkanımız. Onların takdirleri ve onaylarıyla 65'nci Hükümet'te biz hizmet etmeye başladık. Bugün de kabinede değişiklik yapılarak bazı arkadaşlar kabine dışında görevlerine devam etmek üzere kabine dışında kaldılar. Yeni arkadaşlar alındı kabineye ama esas olan kabinede, hükümette devlete hizmet etmek, hükümet etmek, insanımızın beklentisini karşılamak ve Sayın Cumhurbaşkanımız da, Başbakanımız da, Meclisimiz de, grubumuzla birlikte bu ülkeye hizmet etmek. Dolayısıyla hizmet kervanının yürümesi önemli olandır, esas olandır. Elbette ki bu kervan yürürken görev değişiklikleri olabilir. Öyle bakmak lazım" dedi.

Arslan, "Biz bugün itibariyle bakanlık görevi bitmiş olan arkadaşlara özellikle kolaylıklar diliyor ve ülkem adına teşekkür ediyorum. Çünkü 65. Hükümet'te birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde eminim ki Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle kabinede yeni görev alan arkadaşlarla birlikte yine ülkemize, elbetteki daha iyi hizmet etmek adına uğraşacağız, gayret edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Sonuçta bu bir görev değişimi. Bırakanlar için de, başlayanlar için de hayırlı uğurlu olsun. Bizim de göreve devam etmemiz yönünde Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri, onayları oldu. Onlara müteşekkiriz. Rabbim inşallah bizleri öncelikle ülkemize, ülkemiz insanına karşı mahcup etmesin" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim