• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Bakan Ala:" Mustafa Ilıcalı Ulaşım Konusunun Aşığı"

Bakan Ala:" Mustafa Ilıcalı Ulaşım Konusunun Aşığı"
Kardelen Tv Farklı Bakış Programına hafta sonu konuk olan İçişleri Bakanı Efkan Ala, trafik konusunda sağlanan gelişmeleri anlattı.

Kardelen Tv Farklı Bakış Programına hafta sonu konuk olan İçişleri Bakanı Efkan Ala, trafik konusunda sağlanan gelişmeleri anlattı. Türkiye'nin trafik sorununda önemli bir yol kat ettiğini belirten Efkan Ala eksikliklerin üzerinde inatla durulacağını ifade etti. Bakan Ala, insan hayatının söz konusu olduğu trafik sorununun çözümünde, kat edilen yolda yüzde birlik kısım kaldı ise o yüzde bir olan ihtimalin değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile trafik sorunu üzerine istişarede bulunan Bakan Efkan Ala, yaptığı istişarelerden sağladığı verimi; "Mustafa Ilıcalı hocam milletvekili olmadan önce bu konu üzerine bir araya geldik. Bazı önerilerde bulundu. Üniversiteden hocalar da getirdi. İnanır mısınız? O önerileri gerçekleştirdik. İki bayramda ki trafik kazaları ile bir önce ki yıllarda gerçekleşen trafik kazalarını değerlendirdiğimizde kaza sayısının azaldığını net bir şekilde gördük." şeklinde anlattı.

ALA: MUSTAFA HOCANIN BİLGİSİNE TALİBİZ

Türkiye'nin ulaşım alanında kendini ispatlamış ismi olan Mustafa Ilıcalı'nın tecrübelerinden yararlanmanın fayda sağlayacağını ifade eden Bakan Ala sözlerine şu şekilde devam etti: "Akıllı insan başkalarının aklından faydalanabilen insandır. Millete kendi birikimlerini karşılıksız sunma imkanı arayan insandır. Şimdi de kendisi milletvekili. Aklını, bilgisini yararlanmak isteyen insanlara sunmasında hiç bir engel yoktur. Dolayısı ile Mustafa Ilıcalı'nın bilgisine talibiz. Trafik konusunda bilgisine ve uzmanlığına talibiz. Kendisinden hiç bir tereddütümüz yok. Kendisini bu konuya adamış ve bu konunun aşığıdır. Bize yardımcı oluyor. Kendisinin desteği ile daha önemli adımlar atılacaktır."

Bakan Ala:" Mustafa Ilıcalı Ulaşım Konusunun Aşığı"

Bakan Ala:" Mustafa Ilıcalı Ulaşım Konusunun Aşığı"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim