• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Bahreyn Sağlık Bakanlığı’ndan ERÜ’ye İşbirliği Ziyareti

Bahreyn Sağlık Bakanlığı’ndan ERÜ’ye İşbirliği Ziyareti
Bahreyn Sağlık Bakanlığı'ndan gelen 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bahreyn Sağlık Bakanlığı'ndan gelen 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Bahreyn ile Erciyes Üniversitesi arasında sağlık alanında mevcut işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi temennisinde bulunuldu.

Erciyes Üniversitesi ile Bahreyn Krallığı King Hamad Üniversitesi arasında geçtiğimiz yıl imzalanan işbirliği ve iyi niyet protokolü çerçevesinde Bahreyn'den Erciyes Üniversitesi Hastanelerine hasta transferi ve Bahreyn sağlık personeline yönelik eğitim çalışmaları devam ederken, Bahreyn Sağlık Bakanlığı'ndan gelen iki ayrı heyet, Erciyes Üniversitesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dr. Ali Redha Ghuloom, Dr. Khalid Salman Ali, Dr. Shaikha Ahmed Abdulla, Sekreter Fatema İsa Jaafar'dan oluşan Bahreyn heyeti, Erciyes Üniversitesi'nde ilk olarak Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru'yu ziyaret etti. Başhekimle bir süre görüşmenin ardından heyet Erciyes Üniversitesi Hastaneleri'nde tedavi gören Bahreynli hastaları ziyaret etti.

Aynı heyet daha sonra Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven'i ziyaret etti. Rektörlük ziyaretinde tıp öğrencileri, uzmanlık dalları ve eğitimle ile ilgili görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Erciyes Üniversitesi ile Bahreyn arasındaki sağlık alanındaki mevcut işbirliğinin artırılarak devam edilmesi temennisinde bulunuldu.

Öte yandan Bahreyn King Hamad Üniversite Hastanesi CEO yardımcısı Dr. Khalid ve Dr. Suha'dan oluşan ikinci heyet ise, Erciyes Üniversitesi Kemik İliği Nakli Merkezi ile laboratuvarları ziyaret etti. Bu ziyarette de Bahreyn'e kurulacak olan Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bahreyn Sağlık Bakanlığı’ndan ERÜ’ye İşbirliği Ziyareti

Bahreyn Sağlık Bakanlığı’ndan ERÜ’ye İşbirliği Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim