• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Bahçeşehir Okulları’dan Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret

Bahçeşehir Okulları’dan Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret
Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Eğitim Yöneticisi Nihat Aras, Kurumsal İletişim Yöneticisi Emrah Tüysüzoğlu, Çorum Gazeteciler...

Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Eğitim Yöneticisi Nihat Aras, Kurumsal İletişim Yöneticisi Emrah Tüysüzoğlu, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen'i ziyaret etti.

30 YILLIĞINA KİRALANDI

Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Ankara Yolu Burunçiftlik Kavşağı'ndaki bir arsanın 30 yıllığına kiralandığını belirterek, inşaatı son aşamaya gelen Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü hakkında bilgi verdi.

49 KAMPÜS, 109 OKUL

Bahçeşehir Okulları'nın 49 kampüs, 109 okulla hizmet eğitim-öğretime verdiğini belirten Karadeniz Bölge Direktörü Savaş Boyar, Karadeniz'de Tokat, Kastamonu, Bartın, Çorum, Samsun, Ordu ve Giresun'da faaliyet gösteren okullarla bölgenin eğitim kalitesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

4 YAŞ GRUBUNDAN DOKTORA'YA

4 yaş grubundan bir öğrencinin 25-26 yaşına kadar geçen sürede yüksek lisans ve doktora dahil olmak üzere kesintisiz eğitimine talip olduklarını belirten Boyar, ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi ile Hitit Üniversitesi arasında işbirliği yaparak öğrencilerine yönelik doktora ve yüksek lisans açmak istediklerini, öğretmenlerine ise akademik eğitim verilmesini sağladıklarını, Bahçeşehir'in Üniversitesi'nin imkanları ve etkinliklerinden okullarını faydalandırdıklarını ifade etti.

ABD, KANADA VE ALMANYA

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Amerika, Kanada ve Almanya'da okullarının bulunduğunu belirten Boyar, söz konusu okulların eğitim kurumu başkanının Giresunlu ve Matematik öğretmenliğinden geldiğini dile getirdi.

ÇORUMLULAR MİSAFİRPERVER

Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü'nün tanıtım toplantısının 15 Nisan'da Anitta Otel'de yapılacağını hatırlatan Boyar, Çorumlu'nun kendilerine yönelik sıcak tutumu ve misafirperverliklerinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim