• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Bahçeli'nin tepki çeken el öptürme fotoğrafı

Bahçeli'nin tepki çeken el öptürme fotoğrafı
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Seyhan'da yaptığı miting öncesi gerçekleştirdiği ziyaretinde yaşlı bir amcaya elini öptürdü.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana'nın Sarıçam ilçesinde partisinin seçim bürosuna ziyarette bulundu. 

YAŞLI ADAMA ELİNİ ÖPTÜRDÜ

Bahçeli'nin ziyareti sırasında kendinden yaşça büyük yaşlı bir amcaya elini öptürmesi dikkat çekti. Ziyaretini bitirdikten sonra miting alanına geçen Bahçeli, yaklaşık 5 bin kişiye seslendi.

Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;

"Bakın, altını kalın çizgilerle çiziyorum. Bu Bilal, Recep'in Bilal'i değildir. Bu Bilal, Yörükoğlu Yörük Bilal'dir.

17 ARALIK RÜŞVET OPERASYONU

Şimdi iddianameyi hazırlayan savcı yok. Kolluk hizmetlerini sunan polis kardeşlerimiz yok. Nöbetçi hakimler kalmadı. Savcılar kıyıldı, hakimler yer değiştirdi, 8 bin polis kardeşimiz darmadağın oldu. 28 valinin yeri değişti, merkeze alındı. Yani yolsuzluk operasyonunun önünü kesmek için Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal ve kendisine ulaşabilecek yolların önünü tıkamak için her türlü hukuk dışı eylem yapılmıştır. Bunlar alışkanlık haline getirilmiştir.

"SENİN AK KAŞIKLIĞIN MI KALDI?"

Savcılık iddianamesi reddediliyor, yeniden düzenlenmesi isteniyor. Acaba kimleri kurtaracaksın. Hele hele o İranlı şarlatanı içeri aldınız, altın kaçakçılığı, kara para aklama, 4 bakana ve çocuklarına rüşvet dağıtmaktan suçlu olan kişi, 40 küsur günde dışarı çıktı. Bu kadar aceleyle bu niye dışarı çıkarıldı? Herhalde o şarlatan Başbakan'a gelen avukatlarıyla demiştir; 'beni kurtarmazsınız alayınızı yakarım'. İşte korku bacayı sarmış. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, herkese iftira ediyor, herkese 'alçak' diyor. 'Bana komplo kurdular, montaj' yaptılar diyor. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Senin ak kaşıklığın mı kaldı? Kapkara bir kaşık oldun. Hala da Türkiye'yi yönetmekle meşgulsün.

"YÜZDE 51'LE GELDİN, 51'LE GİDECEKSİN"

Meydanlarda konuşuyorsun, propaganda gücüyle herkese iftira ediyorsun. Ama dilinin ucundan 'ülkemde bir yolsuzluk ve rüşvet konusu var, bazı insanlar tutuklandı, bazı insanlar bırakıldı, şimdi bize dil uzatılıyor, bizim partimizin adı aktır, ama bunlar akı karartıyorlar. Ben bütün savcılara tam yetki veriyorum, araştırın, ta oğlum Bilal 'e kadar varsa çıkartın' diyeceği herkese iftira ediyor, herkese hakaret ediyor. Ama Recep Tayyip Erdoğan sen bittin. Senin siyasi ömrün tükendi. Sen yüzde 51'le geldin, 51'le gideceksin."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim