• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Bahçeli: Ya yolsuzluk ya MHP

MHP lideri, ülke gündemine bomba gibi düşen operasyon hakkında çok sert konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadirli Belediyesince düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin "Ya yolsuzluk ya MHP" diyerek yeni seçim sloganını ilan etti.
 
BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI
 
Türkiye cumhuriyeti simsiyah bir karanlık içindedir. Sanki tüm musibetler üzerimize üşüşmüştür. İçinden geçtiğimiz bugünkü zaman diliminde koltuğunu kaybetmemek için çırpınan rezaletlerini örtebilmek için çirkefleşen bir zihniyetle yüz yüzedir. Türkiyemiz tarihinin en talihsiz dönemini yaşamaktadır.
 
'HÜKÜMETİN YERİNDE DURMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR'
 
Rüşvet soruşturması gittikçe büyümüştür. Öyle suçlamalar vardır ki bunların birisi bile doğruysa hükümetin yerinde durması mümkün değildir. Suçlamalar hafife alınacak türden değildir. Şüpheliler kıskıvrak yakalanmıştır. Bu gelişme yakın tarihin en önemli olayı olup iktidarın maskesini indirmiştir. Basına yansıyan görüntülere göre evlerde adeta banka kuran para biriktiren yüzler AKP hükümetinin asla altından kalkamayacağı bir konudur. Bu durumun siyasi bir faturası çıkarılmalıdır. Bunu da Türk milletinden başkası yapamayacaktır.
 
'MADEM BABAMIN OĞLUNU DİNLEMEM DİYORSUN..'
 
Başbakan en iyi savunma karşı saldırıya geçme basitliği ile harekete geçerek hala olayın vahametini anlamadığını göstermiştir. Yolsuzluk tasması hükümetin boynuna geçmiş başbakan ise hala karanlık güçlerden bahsetmektedir. Madem ‘babamın oğlu olsa dinlemem’ diyorsun o zaman gel de evlatlarının gemicikleri nasıl aldığını, pırlanta dükkânlarına nasıl ortak olduklarını millete anlat.
 
'SUÇLULUĞUN VERMİŞ OLDUĞU PANİK HALİ'
 
Süren rüşvet soruşturmasını hiç kimse engellemeye kalkmamalıdır. Polis müdürlerinin görevden alınması tam olarak suçluluğun vermiş olduğu panik halidir. Savcılarla ilgili herhangi bir tasarruf başbakan ve bakanların suçlamalardan kaçmak çabası olarak anlaşılacaktır.
 
'MHP BU BÜYÜME HORMONLU DEMEDİ Mİ'
 
MHP yıllardır hükümeti uyarmadı mı? Yanlış yoldasın yolsuzlukların içerisindesin etrafın çıkarcılarla çevriliyor ey başbakan diye söylemedi mi? Bu büyüme hormonlu… Serveti çoğalan millet değil sen ve çevren yalanı bırak gerçeğe dön diye uyarmadık mı? Şimdi sıra Türkiye’yi başbakan ve hükümetinden kurtarmaya geldi.
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim