• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Bahçeli: Türkiye alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir

Bahçeli: Türkiye alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Ankara’daki bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu olağanüstü durum açıkça düşmanlık ve barbarlıktır. Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin çok ciddi bir terör saldırısıyla boğuştuğunu belirtti.

İnsanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan teröristlerin Ankara Devlet Mahallesi'ni kana buladığını ifade eden Bahçeli, Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınındaki askeri servis aracına düzenlenen hain saldırıda, ilk açıklamalara göre 5 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda da yaralı bulunduğunu anımsattı.

Vahim olayın henüz çok yeni, acının da çok taze olduğuna dikkati çeken Bahçeli, gelişmelerden dolayı Türk milletinin kaygılandığını belirtti.

Ankara Tren Garı önünde 10 Ekim 2015’te yaşanan canlı bomba saldırısından sonra başkentin, devletin kalpgahının bir kez daha hedef alındığının altını çizen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Türkiye topyekun terörün, cinayet ve felaket emellerinin tehdidi altındadır. Bu olağanüstü durum açıkça düşmanlık ve barbarlıktır. Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Ankara’daki bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu canavarlığı yapanlarla birlikte arkasında duran karanlık cephenin teşhis ve deşifresinin yapılarak hak ettikleri cezayı almalarını bekliyorum. Hükümetten devletin tüm imkanlarını kullanarak teröristlerin ve destekçilerinin hakkından gelmesini samimiyetle istiyorum. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor; yaralılara ise acil şifa dileklerimi iletiyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim