• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Bahçeli, Davutoğlu'ndan Randevu Talep Etti

Bahçeli, Davutoğlu'ndan Randevu Talep Etti
MHP Genel Baskanı Devlet Bahçeli Basbakan Davutoğlu'ndan randevu talep etti. İki lider, saat 16:00'da Çankaya Köskü'nde görüşecek.

Başkent Ankara'daki patlamanın ardından sert bir açıklama yapan ve PKK'yı işaret eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'ndan randevu talep etti. Randevusuna olumlu yanıt alan Bahçeli ile Davutoğlu arasındaki görüşme bugün saat 16:00'da Çankaya Köskü'nde gerçekleşecek.

"TÜRKİYE'Yİ DİZE GETİREMEYECEKLER"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kızılay'daki bombalı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Türkiye'nin milli güvenliği kırmızı alarm vermektedir. Çünkü aziz milletimiz açıkça saldırı altında, kesif ve kategorik bir husumet çemberindedir. Şunu bir defa herkes bilmelidir ki, hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır.

"ÖFKEMİZ ÇOK KABARIKTIR"

Türk milleti yeni bir felaket ve vahşetle karşı karşıyadır. Türkiye düşmanları her türlü güvenlik tedbirini aşarak Ankara Kızılay'a taşıdıkları bombaları alçakça patlatarak onlarca masum cana kıymışlar, çok sayıda kardeşimizin de yaralanmasına neden olmuşlardır. Üzüntümüz çok derin, öfkemiz çok kabarıktır. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyor; milletimizin başı sağolsun diyorum.

PKK'YI İŞARET ETMİŞTİ

17 Şubat'ta Merasim Sokak'taki terör saldırısından yaklaşık üç hafta sonra yeni bir saldırının daha vuku bulması iyi okunmalı, arkasındaki emel ve hedefler derinlemesine analiz edilmelidir. Şunu bir defa herkes bilmelidir ki, hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır. Bahar ayıyla birlikte Türkiye'nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur. Acımız ne kadar büyük olsa da bu karanlık günleri aşabilmek için, milli birlik ve huzurumuzun daha fazla provokasyonlara kurban verilmemesini sağlamakla sorumlu olduğumuz da gözlerden uzak tutulmamalıdır. Ankara Kızılay'da milletimizi tümden sarsan ve kedere boğan bombalı saldırıyı lanetliyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin cinayet şebekeleri, terör ve silah baronları, bölgesel ve küresel vahşet projeleri kanalıyla yıkılamayacağını gür ve güçlü bir iradeyle tekrarlamak istiyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim