• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Bahçeli: Bu ahlaksızlıktır, saygısızlıktır

Bahçeli: Bu ahlaksızlıktır, saygısızlıktır
MHP Genel Başkanı Bahçeli Ordu'da halka hitap etti. Bahçeli burada yaptığı konuşmada anket şirketlerine yüklendi.

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışamaları kapsamında Ordu'da konuşuyor. İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

Ordu'da kurucu başkan arayacağız.  Ordu'da değerli bir kardeşimiz çekirdekten ülkücü, bir dava arkadaşı, Ordu milletvekili olarak hizmet etmiş olan Cemal Enginyurt Büyükşehir belediye başkan adayıdır. 

Artık büyük bir şehrin başlangıcı, Karadeniz'de de başlamalı, Ordu'yu ve Ünye'yi sizden istiyorum. Muhterem Ünyeliler bazı konular üzerinde de durmak istiyorum. Ülkemiz 11 yıldır AK Parti tarafından yönetilmektedir. AK Parti, sosyal ve ekonomik bir çok sorunu çözebilirdi. Türkiye'de 11 yıl heba edilmiştir. AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerim, bu konuda düşünmekte fayda vardır. 11 yıl tek başınıza iktidar olacaksınız. Yasama, yürütme sizsiniz medya sizin yöneteminzde. Yandaş medya var, yanaşan medya var. Yargıyı anayasa değişikliğiyle kuşatmış, bağımsız yargı gittikçe siyasallaşmış AKP'leştirilmişti. Türkiye'de ilkokullarda çocuklarımızın andını niye kaldırırsınız? Ne desin bu çocuklar hırsızım soyguncuyum çalarım mı desin? Bazı illerde ve ilçelerde T.C'den rahatsız olmuş ve kaldırmışlar. Ne gerek var? Son günlerde sayın Recep Tayyip Erdoğan ben Türkiye Cumhuriyeti Başbakanıyım diyorsun da, Ziraat Bankasından ne istiyorsun? 'Ne mutlu Türkiye' sözünü niye kaldırıyorsun? bu değerlerden niye korkuyorsunuz? Bu değerleri ortadan kaldıran Recep Tayyip Erdoğan gün gelecek senin iktidarın bitecek. Ama gün gelecek Ankara'daki evinin önüne Ne mutlu Türkiye yazdırmazsam namerdim. Hangi kurumda T.C. varsa yeniden yazdırmazsam namerdim. Senden hesap sormazsam yine namerdim.

Türkiye'miz iyi yönetilmiyor. Türkiye'mizde sorunlar çözülemiyor. Çiftçinin durumu kötü, esnaf siftah yapamıyor. AKP'nin tablosu açlık, adaletsizliktir.

Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Bir partiyi incitmek, birilerini üzmek için konuşmuyorum ama bir gerçeğin altını çizmek istiyorum. O da 17 Aralık'ta AKP'nin yüz karası olduğu gündür. Allah kimseye yaşatmasın. Yolsuzluk ve rüşvet de devleti çökertir. Bunun mutlaka tedbirler alınarak önlenmesi lazımdır.Bu ayakkabı nasıl bir ayakkabıdır? Bu kutu nasıl bir kutudur? Banka genel müdürü ve diğerleri tahliye ediliyor. Giderken de toplumla dalga geçer gibi ayakkabı kutularını geri veriyorlar.

17 Aralık'ta bir savcı kolluk kuvvetlerine verdiği talimatla yolsuzluk operasyonunu başlatıyor. 41 kişi tutuklanıyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan oğlu Bilal Erdoğan beyle görüşüyor. Diyorki evdekileri sıfırla, şu kadarını şuna şu kadarını şuan öyle yap böyle yap diyor. Başbakan bir algı yönetimi veriyor, yolsuzluk ve rüşveti kesinlikle reddedin. 17 Aralık'tan sonra bir açık hava toplantısı yapılmadı mı? Havaalanında bir toplantı yapılmadı mı? Bütün bunların hepsinde kendisine yönlendirme yapan aklı uçuk insanlar Recep Tayyip Erdoğan'ın düşmanı gibi hareket etmişlerdir. Recep Tayyip Erdoğan da bu tuzağa düşmüştür. Şimdi de kalkmış bu bana komplodur diyor. 

Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hiç inkara yönelmemeli bu komplodur bu montajdır dememeli kimseye hain haşhaşi alçak diye suçlamamalı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siz en kısa zamanda adalete başvurun. 800 bin polis kardeşimizi görevlerine iade edin. Elinizdeki bilgi belgeyle gelin, yolsuzluk ve rüşvetin kökünü kazıyalım deseydin uzun adam diye nitelendriliyordun, iki kat daha uzardın. Niye bu milleti aldatıyorsun?

Genç kardeşlerim sizlere sesleniyorum 18-25 yaş grubu gençlik çapı demektir. Bu gençliğin üzerine bir 10 yıl koyduğunuz takdirde 2023 yılında bu gençlerimiz, öğretmen, mühendis, doktor olarak görev yapacaksınız. bugün ki siyasetçilerin yerine gelerek Türkiye'yi yöneten devlet admları olacaksınız. Sizi sallamaya karışanlara çok dikkatli olun, sokaklar karanlıktır, sokaklar kirlidir, kim kimdir bilinmez sokaklar kanlıdır. Gençliğin mahvedildiği bir dar sokaktır. Buralar sizi çekmek isteyenler dost değildir. İki tane vatan evladı hakkın rahmetine kavuştu bir polisimiz şehit oldu. 

30 Mart'ta 18-25 yaş gurubu sandığa gitmeli ve iradesiyle bir oy terciihinde bulunmalıdır. Geleceğin bu şekilde bizi karanlığa götüreceğini hissettiğim için bunu söyüyorum. 30 milyon 36 bin gencimiz sandığa gidecek. Aziz evlatlarım hepinize sesleniyorum. Türkiye'nin geleceğisiniz. Yerde olanı iktidara çıkarırsınız, iktidardakini de yere çakarsınız. Sizin iradeniz iktidarı değiştirir, bu güç sizdedir. Türkiye'nin geleceği sizsiniz. 30 Mart'ta koşa koşa sandığa gidin. Karanlık yollardan geçmeyin. Gidin iradenizle kararınızı verin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allaha emanet olun diyorum.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim