• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Bahçeli: Başbakan okyanus ötesine kaçacak

Bahçeli: Başbakan okyanus ötesine kaçacak
MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerinden Erdoğan'a yüklenerek, "bu gidişle tası tarağı toplayıp okyanus ötesine kaçacak" dedi.

Türk milletinin alınterini çalıp da ardında dönüp ağza alınmayacak küfürler yağdıranları asla unutmayacağız. Kursaklarından geçen haramı burunlarından getireceğiz.

 

Başbakan bu iğrenç diyaloglara ne diyecektir? Zekat hırsızlarının bahanesi nedir? Rüşvet lehinde AKP için fetva veren sözde din alimleri ve ilahiyatçılar niye sessizdir? Havaalanı inşaatını rüşvet ve hırsızlık pistine çeviren gafiller ne diyecektir? Bu havaalanının hayrı ne olacaktır? Bidon kafalılar diyen küstahlar bile bu kadar alçalmamış ve insanlıktan çıkmamıştı. 

TASI TARAĞI TOPLAYIP OKYANUS ÖTESİNE KAÇACAK

Başbakan ananas ile uğraşacağına mahkeme karşısına çıkınca ne yapacağını düşünsün. Kendisinin önünde bu gidişle sadece iki yol kalacaktır: Başbakan ya mahkemede hesap verecek ya da tası tarağı toplayıp okyanus ötesinde soluğu alacaktır.

Erdoğan gizli dinlemelerden şikayet etmiştir. Dinlenmedik kimsenin bırakılmadığına vurgu yapmıştır. Sayın Gül başbakanı pek ciddiye almasa da konu önemlidir. Türkiye'yi telekulak çetesinin eline bırakan Erdoğan şimdi sızlanmaktadır. Kendini masum göstermeye çalışmaktadır. AKP iktidar, Erdoğan başbakan olasıya kadar hiç kimse hukuku aşarak dinleme yapmamıştır. Ortam dinleme ve teknik takip bugünkü kadar hiç kuralsız olmamıştır. Başkalarını dinlerken hiç sesi çıkmayan Başbakan'ın şimdi sesinin çıkması acizliğin göstergesidir. Ses kayıtlarının internetlere düşmesi özel hayat açısından bir kayıptır. Şayet Başbakan'ın şahsı ve ailesi ve efradıyla ilgili haberler yapılmasaydı, herşey eski tas eski hamam devam edecekti. 

BAŞBAKAN ÜÇ MAYMUNU OYNAMAKTAN GOCUNMAMIŞTIR

Bir zamanlar yüksek yargı üyelerinin konuşmaları çarşaf çarşaf sızınca başbakan tepki vermemişti. Ordu komutanlarının telefon görüşmeleri afişe edildiğinde başbakanın çıtı çıkmamıştır. Milletvekillerinin, gazetecilerin, yazarların hülasa herkesin dinlendiği anlaşıldığınıda başbakan oralı bile olmamıştır. Sözde darbe davalarında kullanılmak üzere önüne gelen izlenmiş ama başbakan üç maymunu oynamaktan gocunmamıştır. 

TELEFONLA KONUŞMAK İŞKENCEYE DÖNDÜ

Telefonla konuşmak işkenceye dönmüştür. Erdoğan tüm bunlar olduktan sonra ilk defa 2012 Aralık ayında ofisine böcek konulduğunu duyurmuştur. Böcek sürüsü şaşırmış ve Başbakan'ın ofisine kadar gelmiştir. Dinlemelerle ilgili teftiş kurulu raporu savcılığa gelmiştir. Başbakan yasadışı dinlemelerin önüne geçmek için yeni bir düzenleme yapacaklarını söyledi. Bunun için oybirliği aranacağını söyledi. Dinlemenin sınırsız olmayacağını, önce 3 aylık süre tayin edileceğini ve birer ay olmak üzere uzatılıp toplamda 6 ayı geçemeyeceğini söylemiştir. Zaten yürürlükteki kanunda da yaklaşık aynı hükümler vardır. Sadece örgüt kapsamında birer ay uzatarak sınırız dinlemek vardır. 

BAŞBAKAN SIKIŞTI, GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİYOR

Başbakan sıkışmış kendince gündemi değiştirmek zorunda kalmıştır. Düğmeye basmış PKK'nın ve İmralı'nın rüşvet ve yolsuzluğa verdiği destekle yol almaya başlamıştır. PKK'ya verilen tavizlerde yeni halkalar gelmektedir. Rüşvetçiler, yandaş işadamları, yolsuzluk çeteleri başbakanın paketiyle umutlanmıştır. Böylesi bir pakete demokratik demek demokrasiye ihanettir. Adalete kelepçe demektir. Kanun kaçakarı, soyguncular, mazlum ahı alanlar, yetim hakkını gaspedenler, kutucular, kasacılar, devlete sırtını dayayan haramzadeler ne beşeri ne de mahkeme-i kübranın hükmünden kurtalamayacaktır. Darı unundan baklava, incir ağacından oklava olmamış olamayacaktır. 

YOLSUZLUK VE BÖLÜCÜLÜK DEVAM EDİYOR

Yolsuzluk ve rüşvetin yanında bölücülük ve terör de devam ediyor. Cizre'den sonra , Kobani ve Afrin'de de özerklik ilan edilmiştir. Bu bölgede Batı Kürdistan'ın çatısı örülmüştür. Başbakan bir ara tampon bölge fikrini ortaya koymuş ama çok geçmeden kanton yönetimler ortaya çıkmıştır. Selahaddin Eyyubi kabrinde fatiha okuyacak ve Emevi camiinde namaz kılacağım diyen Erdoğan yanılmıştır. Bırakın şama gitmeyi, burnunun dibini göremeyecek kadar öngörüsü yanlış çıkmıştır. IŞİD terör örgütü Esad hesabına tetik çekmekte Türkmen kanı dökmektedir. En son dört türkmen komutan vefaet etmiştir. Türkmen kardeşlerimizin can ve mal güvenliği tehlike altındadır. El Kaide türevi olan IŞİD'in ÖSO ile çatışmaları Türkiye'ye sıçramaktadır. 

TÜRKİYE EL KAİDE'NİN MENZİLİNE GİRDİ

Türkiye görüldüğü kadar El Kaide terör örgütünün menziline girmiştir. Sonuç vermeyen Cenevre konferansında da müzakere edilecek bir mevkiye ulaşan Esad yönetimi ülkemize yönelik tecavüzlere destek verecektir. Başbakan ve hükümeti Türkmenleri yüzüstü bırakmasın. Yüzbinlerce Suriyeliyi sınır boylarına yerleştiren hükümetin soydaşlarımıza el uzatması da zorunludur. Bugünkü tehdit milletimizin bin yıllık kardeşliğini ayrıştırmaya yönelik kırımla, üniter devletimize yönelik egemenlik paylaşımı ve siyasal çözülme sorunudur. Mutabık kalınacak ciddi çözümlerin uygulanmasında gecikilmesi halinde kapanması mümkün olmayan yaralar açılacaktır. Milli birlik ve bütünlüğümüz zedelenebilir. 

PKK'YA VE EL KAİDE'YE MÜSAADE EDİLMEMELİ

Devlet ve millet hayatımızın temelini oluşturan kurucu ilkelerin keskin bir yol ayrımına ulaştığını görmemiz gerekir. Büyük Türk milletinin altkimliklere doğru dönüş göstermesi bize vatan kaybettirecektir. Üniter yapıyı korumak imkansız hale gelebilir. Bunlar bir vehmin ürünü değildir. Milliyetçi Hareketin çok cididye alınması gereken tespitleridir. Bunun için ne PKK'ya ne de EL Kaide'ye hiçbir şartta müsaade edilmemelidir. Varlığımız buna bağlıdır. Etrafımızdaki terör kuşatmasının önüne geçilmezse, topraklarımızın bugünkü halini, beraberliğimizi muhafaza mümükn değlidir. Başbakan'ı uyarıyorum, buna karşı tedbir almamak, çözülmeye meyyal bir siyaset izlemek en büyük ihanettir. Bu ihanetin taraftarları da MHP yok olmadan gün yüzü görmeyeceklerdir. Vatanımızı ateşe atamayacaklardır.Kaynak:Rotahaber

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim