• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Bahçeli: Aynı siperdeyiz, aynı çizgideyiz

Bahçeli: Aynı siperdeyiz, aynı çizgideyiz
Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, "Bizim bizden başka bir dostumuz yoktur. Avrupa FETÖ'ye destek vermiştir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

"Hem övüneceğiz hem de kardeşçe yaşayacağız. Bizim bizden başka bir dostumuz yoktur. Avrupa FETÖ'ye destek vermiştir" diyen Devlet Bahçeli, "ABD, İncirlik üzerinden devreye girmişse, Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek istemiştir" dedi.

Bahçeli'nin grup toplantısından satır başları:

Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanettir. FETÖ'cü kalkışmaya kim ortak olmuşsa Türk askeri değildir asla da olamayacaktır. Türk'ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. Tarihimizde yaşanmamış ne varsa 16 Temmuz sabahına kadar vuku bulmuştur.

Manevi duyguları sömüren takiyye ustaları dışarıya hizmet etmişlerdir. Dinler arası diyalog uydurması boşuna yapılmamıştır. FETÖ'cü teröristler Asya'nın Hıristiyanlaştırılması için görevlendirilmişleridir. Bu bir kuşatma harekatıdır. 

Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. Kimin elinde işe yarıyorsa ona gitmişlerdir. Hiçbir olay  15 Temmuz kadar derin olmamıştır. 15 Temmuz'da Meclis'i yaralayanlarla Ertuğrul Gazi'nin türbesini bombalayanlarla hiçbir farkı yoktur.

FETÖ, PKK kadar milletimize zarar vermektedir. Türkiye'yi parçalamayı amaçlamışlardır.

"OHAL İLE KARŞILIK VERMEK ŞARTTIR"

MHP Türkiye'nişn bugünkü OHAL uygulamasına destek olmuştur. Toplumsal huzurun temini ve devletin elini güçlendirmek pek tabii doğaldır. Millete karşı alınmış bir karar değildir. Devletin elini güçlendirmek, OHAL ile karşılık vermek şarttır.

Öneclikle ve ilk olarak askeri ve sivil bürokraside sağlam delillere dayanılmalıdır. Her yönüyle araştırılmalıdır. Masumların hakkını gasp etmek FETÖ'nün yaptığıyla aynı şeydir.

Ergenekon balyoz gibi dava süreçleri Türk askerine darbe vurmuştur. Sınavlarda şikeler askerlere zarar vermiştir. Türk orudu hak ettiği değeri bulacaktır.

Sadakat öne çekilmeden millet ve vatan sevgisi öne çekilmeden hak ettiği değeri alması. FETÖ'cüler kul hakkı  yemişlerdir. Ak Parti hükümeti de buna göz yummuşlardır.

"BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK"

Önce Türk demedikten sonra alim olsa kaç yazar. Hem övüneceğiz hem de kardeşçe yaşayacağız. Bizim bizden başka bir dostumuz yoktur. Avrupa FETÖ'ye destek vermiştir. 

"ABD TÜRKİYE'Yİ İÇ SAVAŞA SÜRÜKLEMEK İSTEMİŞTİR"

ABD, İncirlik üzerinden devreye girmişse, Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek istemiştir.

"AYNI SİPERDEYİZ, AYNI GEMİDEYİZ"

Hainlere karşı mücadelelerine devam etsinler ve unutmasınlar, hainlere karşı aynı siperdeyiz aynı gemideyiz aynı çizgideyiz. Türk milleti bu vatanda bağımsız şekilde varlığını muhafaza edecektir. MHP de hissesine şahadet düşse bile gereğini yapacaktır.

12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı, 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim