• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Bahçeli: 10 Temmuz dışındaki hiçbir tarihi tanımıyoruz

Bahçeli: 10 Temmuz dışındaki hiçbir tarihi tanımıyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tartışmalı kurultay tarihi için "Biz 10 Temmuzdaki kurultayda tüzüğümüzü değiştirip, seçim yapacağız. Bunun dışındaki hiç bir tarihi tanımıyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz 10 Temmuzdaki kurultayda tüzüğümüzü değiştirip, seçim yapacağız. Bunun dışındaki hiç bir tarihi tanımıyoruz. Şerefin tavizi ve namusun hiçe sayılması asla olmayacaktır." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Dürterek uyandırılan etnik tahrikler sonucu, terörizm alan tutmuş ve kanlı boğuşma ülkenbin geneline yayılmıştır. Türk vatanıının bir yöresi resmen bölünme ameliyatına alınmıştır. Milli birliğimizi bölmek isteyen hainler Türkiye'yi kıskaca almışlardır.

Ve korkarız ki bu kıskaç daha da daralacaktır. Gelişmeler ve öngörülerimiz malesef bu yöndedir. Türkiye içeride hırpalanacak ve kan kaybedecektrir. Dışarıda ise sıkışıp mevzi yitirecektir. 

"SİYASET TÜCCARLARI HIZLA SONA YAKLAŞMAKTADIR"

Devlet ve toplum hayatımızın içten içe kemirilmesine karşı ilgisiz kalmak, tarihin asla affetmeyeceği bir gaflet olacaktır ve Türk milleti bu gafleti bozacaktır. Türk milleti sağduyu ile bu badireyi atlatmalıdır. Bir dönüm noktasına yaklaştığımızı belirtmek istiyorum.

Siyasi ihtiraslarını her türlü maneviyatın önüne koyan siyaset tüccarları hızla sona doğru gitmektedir. Kaygımız Türkiye Cumhuriyeti'nin içine çekildği tuzaktan nasıl kurturulacağı ile ilgilidir.

"ŞEHİTLERİN KANLARININ HESABINI KİM SORACAK"

Bölücü örgüt her gün evlatlarımızı 3'er 5'er şehit etmektedir. Ele geçirilen bazı teröristlerin ana babalarıyla buluşması sanki büyük birşeymiş gibi boy boy gösterilmiştir. Madem canilerin ana baba sevgisi vardır, o zaman şehitlerimizin kurumamış kanlarının hesabını kim soracaktır.

Bu vefasızlığa bu nankörlüğe bu vicdan yozlaşmasına ortak mı olalım? Aleyhimize sürdürülen kara kampanyalara karşı hiç yolumuzdan dönmedik. Herşeye rağmen kahraman asker, polis ve korucumuzu desteklemeye devam edeceğiz.

Teröristler helikopter düşürür, hükümet çıkmaz. Bir bakarsınız Davutoğlu gider, Yıldırım gibi vesayet gelir. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim