• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Bahartürk TV Ve TV27’den Yenilenme Atılımı

Bahartürk TV Ve TV27’den Yenilenme Atılımı
Baharoğlu Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Bahartürk TV ve TV27 kanalları, yeni yıl ile birlikte büyük bir atılım gerçekleştirdi.

Baharoğlu Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Bahartürk TV ve TV27 kanalları, yeni yıl ile birlikte büyük bir atılım gerçekleştirdi. Gaziantep'in dünyaya açılan kapısı haline gelen Bahartürk TV ve TV27 şimdi Türksat uydusu ana kanalı, Digitürk ve D-Smart üzerinden milyonlarca izleyiciye ulaşıyor.

Baharoğlu Medya Grubu Genel Müdürü M. Hanifi Kılıç, yaptığı açıklamada, Gaziantep merkezli olarak yayınlarını sürdüren her iki TV kanalında yeni yıl ile birlikte çok önemli değişim ve atılımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Kılıç, Anadolu'nun Televizyonu sloganıyla yayın yapan Bahartürk TV ve Farkı Özgürlüğünde sloganıyla izleyiciye ulaşan TV27'nin daha önce platformlar aracılığıyla sürdürdükleri yayının şimdi doğrudan TÜRKSAT uydusu ana kanalı olarak başladığını bildirdi.

YENİ FREKANSLARI

2016 yılı ile birlikte Türksat A.Ş. ile sözleşme imzalayarak, Türksat uyduları üzerinden yayına başladıklarını ifade eden Kılıç, "İzleyicilerimiz Bahartürk TV yayınlarını frekans 11594, sembol 25000, dikey (V) parametreleri, TV27 yayınlarını ise frekans 12523, sembol 22500, dikey (V) parametreleri ile izleyebilecekler. Her iki TV kanalımızda geniş yayın bandı ile görüntü ve ses kalitesinin artması ile izleyicilerimize kaliteli yayınlar ulaştıracağız. Kanallarımızı takip edebilmek için uydu alıcılarının otomatik güncellenmesi yeterli olacaktır" dedi.

DİGİTÜRK VE D-SMART FARKI

Baharoğlu Medya Grubu Genel Müdürü M. Hanifi Kılıç, TÜRKSAT atağının yanısıra milyonlarca abonesi bulunan Digitürk ve D-Smart platformlarında yer aldıklarını ifade ederek, "İzleyicilerimiz BAHARTÜRK TV'yi D-Smart 264. kanaldan ve Digitürk Türksat Paketi 161. kanaldan, TV27'yi ise Digitürk Türksat Paketi 162. kanaldan keyifle izleyebilecekler" şeklinde konuştu.

İNTERNET YAYINCILIĞI

Bahatürk TV ve TV27'nin uydu yayınları dışında internetten, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden de izlenebildiğine dikkat çeken Kılıç, bunun için Google Play ve AppStore uygulamalarını indirmenin yeterli olacağını vurguladı.

ATILIMLAR SÜRECEK

Teknolojik tüm yenilikleri yakından takip ettiklerine dikkat çeken Kılıç, bunun yanısıra gündemi en hızlı şekilde ekranlara taşımak için Türkiye'nin en önemli haber ajansları ile abonelik sözleşmeleri imzaladıklarını, tam donanımlı canlı yayın aracı ile dünyaca tanınmış TV kanallarına hizmet verdiklerini, başkent Ankara ve İstanbu'da da stüdyo kurma çalışmaları sürdürdüklerini, Antalya, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Malatya gibi illerde de temsilcilikler açmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bahartürk TV Ve TV27’den Yenilenme Atılımı

Bahartürk TV Ve TV27’den Yenilenme Atılımı

Bahartürk TV Ve TV27’den Yenilenme Atılımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim