• BIST 9713.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Baharı Atletizm Şenliğiyle Karşıladılar

Baharı Atletizm Şenliğiyle Karşıladılar
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Okulları, baharı düzenlediği Eğlenceli Atletizm Şenliği ile karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Okulları, baharı düzenlediği Eğlenceli Atletizm Şenliği ile karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Okulları, baharı düzenlediği Eğlenceli Atletizm Şenliği ile karşıladı. Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen şenliğe katılan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Okulları içinde yer alan atletizm branşıyla bu spora büyük katkı sunduğunu belirterek, teşekkür etti.

Ücretsiz Spor Okulları tarafından düzenlenen Eğlenceli Atletizm Şenliği çerçevesinde Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri eğlenceli atletizm gösterisi gerçekleştirdi. Antrenörlerinin gözetiminde başarılı bir performansa imza atan öğrenciler, motivasyon, çabukluk, sürat ve denge gelişim egzersizlerini oyun şeklinde sergiledi. Başarıları ve disiplinleriyle göz dolduran öğrenciler, geleceğin atletizm şampiyonları olacaklarını adeta gözler önüne serdi. Protokol üyeleri daha sonra Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu içine girerek burada Büyükşehir Belediyesi tarafından malzemeleri verilen masa tenisi ve cimnastik salonlarını inceledi.

Ücretsiz Spor Okulları'nın düzenlediği Eğlenceli Atletizm Şenliği'ne katılan Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Büyükşehir Belediye'nin spora ve bu çerçevede atletizm sporuna yaptığı katkılara teşekkür etti. Atletizm branşına başlama yaşının oldukça küçük olması gerektiğine dikkat çeken Çintimar, "Çocukların küçük yaşta sporla tanıştırılıp, yeteneklerinin keşfedilmesi son derece önemli. Uluslararası Atletizm Federasyonu ve Türkiye Atletizm Federasyonu; Çocuk Atletizmi Projesi gibi önemli projeleri destekliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de, Ücretsiz Spor Okullarıyla çocuklara ücretsiz spor eğitimi veriyor ve yeteneklerin keşfedilmesini sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyor ve kutluyorum" şeklinde konuştu.

Şenliğin sonunda öğrencilere protokol üyeleri tarafından Eğlenceli Atletizm Şenliği Sertifikası ve rozeti verildi. Eğlenceli Atletizm Şenliği, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri, velileri, Spor Okulları antrenörleri ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği aile fotoğrafıyla sona erdi. Düzenlenen şenlik ile Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz Spor Okulları ailesine katılmış oldu. Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda haftanın dört günü masa tenisi ve cimnastik branşı dersleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim