• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Bağlıkspor Garantiledi

Bağlıkspor Garantiledi
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Bağlıkspor Kulübü, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Amatör için Play Off oynamayı...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Bağlıkspor Kulübü, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Amatör için Play Off oynamayı garantileyen ilk takım oldu.

Sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala lider Bağlıkspor, en yakın takipçisi Moymulspor'un 4 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Kalan 4 haftada Bağlıkspor puan kaybı yaşamazsa 1. Amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayacak ve Tavşanlı'yı Play Off'larda temsil edecek.

Bağlıkspor Kulübünün gözle görülür başarısı taraflı, tarafsız spor kamuoyunun dikkatini çekmektedir.

Takımın tamamı Tavşanlılı futbolculardan oluşan Bağlıkspor, geçtiğimiz sezon 2. Amatör'de 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik ile namağlup olarak 1. Amatör'e çıktı.

Bağlıkspor bu sezon 1. Amatör'de ise şu anda 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik ile namağlup şekilde en yakın rakibi Moymulspor'un önünde 4 puan farkla lider durumda bulunuyor.

24 maçta 112 gol atan Bağlıkspor, iki sezondan bu yana namağlup olarak Süper Amatör'e çıkmayı hak eden görüntüsü ile başarılar elde etmiştir.

Bağlıkspor'un Genç Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Ali Ataş, "Sezona Şampiyonluk parolası ile iyi hazırlanıp "Bismillah dedik'. Sezon başından beri tüm olumsuzluklara, sakatlık, kart cezalarına karşı ve aynı zamanda rakiplerimizle mücadele ederek, şu andaki konumumuz itibariyle hak ettiğimiz yerde olduğumuzu düşünüyoruz. Hata yapmaz isek, Allah nasip ederse sezon sonunda hem 1. Amatör'de şampiyon olarak, hem de Play Of Grubunda şampiyon olarak Süper Amatör'e çıkabilecek güçteyiz. Mahalle halkı, yönetimimiz, hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz şu anda bir bütün olmuş durumda. Allah bu birlikteliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın, unutulmamalıdır ki, Zaferi ışıldayan kılıçlar değil, inanmış yürekler kazanır. İnanmışlar ordusu olarak bizler de zafere hazırız.Play Off'larda Tavşanlımızı temsil edecek, Tavşanlımızın köklü kulüplerinden Moymulspor Kulübüne de başarılar dileriz. Temennimiz iki takımımızın da Süer Amatör'e çıkarak Tavşanlımızı Süper Amatör'de en iyi şekilde temsil etmeleridir. Tesisleşme açısından Tavşanlı Belediyemiz tarafından Bağlıkspor Kulübüne bir kulüp binası ve bir halısaha yapılmıştır. Buradan sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Güler'e Mahallem ve Kulübüm adına teşekkür ederim." (Tİ -EFE)

Bağlıkspor Garantiledi

Bağlıkspor Garantiledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim