• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve S.S. Tekirdağ Bölgesi Tarım Kooperatifler Birliği ile ilgili yürütülen "Bağcılığı Geliştirme Projesi"...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve S.S. Tekirdağ Bölgesi Tarım Kooperatifler Birliği ile ilgili yürütülen "Bağcılığı Geliştirme Projesi" kapsamında Şarköy ilçesinde tarımsal kalkınma kooperatifine üye çiftçilere telli terbiye sistemi malzemeleri dağıtılmasına devam edildi.

Şarköy Belediyesi Spor Tesislerinde düzenlenen ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'un yanısıra CHP Şarköy İlçe Başkanı Alpay Var, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ile Şarköylü çiftçilerin katıldığı malzeme dağıtım programında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinin bağcılıkta çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Albayrak, "Fransa'da nasıl Bordeaux şehri ekol olmuşsa burada da Şarköy bir Bordeaux şehri gibidir. Tekel'in özelleşmesinden sonra Şarköy'deki üzüm üreticisi büyük darbeler almıştır. Bütün güzellikleri içinde barındıran Şarköy'e Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Yakın bir tarihte meyvecilik için önem taşıyan soğuk hava deposunu da Çınarlı Mahallesine yapacağız" dedi.

Albayrak, "Proje ortakları olarak, bu projenin başta bağcılık yapan yetiştiricilerimiz olmak üzere Tekirdağ tarımına ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diliyoruz. İl tarımına destek verecek bu ve benzeri başarılı projelerin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince desteklenmesinin örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Program sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri tarafından Telli Terbiye malzemeleri üreticilere dağıtıldı.

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor

Bağcılığı geliştirme projesi devam ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim