• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Bademağacı’na Pazaryeri Ve Meydan

Bademağacı’na Pazaryeri Ve Meydan
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geleneksel hale getirdiği mahalle toplantılarına Bademağacı mahallesi ile devam etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geleneksel hale getirdiği mahalle toplantılarına Bademağacı mahallesi ile devam etti. Halka hesap veren Başkan Genç, 24 ayda neler yaptığını ve önümüzde ki süreçte yapacağı 30 projesini tanıtıp vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri dinledi.

Toplantıya müjdeli haberlerle başlayan Başkan Turgay Genç, "Bademağacı'nın bende ki yeri çok ayrı. Her daim yanımda olan ve desteklerini hiç esirgemeyen hemşehrilerime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Döşemealtı İlçesi'ne yönelik hazırlamış olduğumuz 30'un üzerinde projenin 2 tanesini Bademağacı'na kazandıracağız. Birincisi Meydan, ikincisi de çok amaçlı kapalı pazaryeri. Biraz önce pazarcı esnafı ve alışverişini yapan vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Yapımı devam eden Kapalı Pazaryeri'nin tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini bu sayede yazın tozdan, topraktan, kışın da yağmur ve çamurdan kurtulacaklarını söylediler. Öte yandan Bademağacı'na yakışır nitelikte bir meydan kazandırmak istiyoruz. Bu konuda da tüm çalışmalarımızı tamamladık proje kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır" dedi.

PROJELER HAZIR

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Mahalle muhtarlarımız, Meclis üyelerimiz Başkan Yardımcılarım ve bürokratlarımla birlikte sizlerin ayağına gelerek sorunlarınızı dinlemek, taleplerinizi öğrenmek ve neler yaptığımızı paylaşmak istedim. Geride kalan 2 yıllık süreçte bir yandan belediyenin mali yapısını düzeltmeye çalışırken diğer yandan da vaat ettiğimiz projelerin alt yapısını oluşturduk. Bugüne kadar yaklaşık 350 km stabilize yol açtık, 3 mahallemize toplam 4 adet çok amaçlı kapalı pazaryeri yaptık. Döşemealtı'nın simgesel nitelikteki 4 minareli, 2 bin 500 kişilik muhteşem merkez camimizi ilçemize kazandırıyoruz. 2 Milyon lira yatırımla Parke Tesisini hayata geçirdik. Başta Şehit Mustafa Gürcan olmak üzere 4 ayrı bulvarın ihalesini yaptık. Antalya'nın en güzel ve en kullanışlı Meydanını Döşemealtı'na yapacağız. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir başka konu da; Kırkgöz Yaşam Alanı Projesi, halen atıl durumda olan Kırkgöz su kaynaklarından beslenen göle yönelik hazırlamış olduğumuz projemizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Tarihimize karşı sorumluluğumuzun farkındayız bu kapsamda Selçuklu mirası Evdirhan'ın Türk turizmine kazandırılması için yoğun bir çaba sarf ettik ve kazı çalışmaları tamamlandı. Buranın restorasyonunu da 2 yıl içinde tamamlayıp bölge ve ülke turizmine kazandıracağız. Gençlerimizin sosyal ve sportif ihtiyaçlarına cevap versin diye içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu olan Gençlik Merkezinin projesini hazırladık. Belediye kreşimiz ihale aşamasına geldi. Üzerinde en fazla durduğumuz konu da kendi enerjisini üreten belediye olmak. Bu konuda yasal ve teknik çalışmalarımızı tamamladık ve Yeniköy'de ki kapalı pazaryerinin çatısına kuracağımız güneş panelleriyle kendi enerjisini üreten belediye olacağız. Aşağıoba Mahallemize Canlı Hayvan Pazarı yapacağız" diye konuştu.

Bademağacı’na Pazaryeri Ve Meydan

Bademağacı’na Pazaryeri Ve Meydan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim