• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bacak ağrısı olanlar dikkat!

Bacak ağrısı olanlar dikkat!
Kanal 7’de bugün, Dr. Feridun Kunak Show’da bacak ve diz ağrıları hakkında bilgi verilecek.

Ebru Yaşar’la Her Gün’de ise gelin adaylarına özel bir program gerçekleştirilecek. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te Kenan’ın Melek’i aradığını öğrenen Arzu yeni planlar düşünmeye başlar. Kanal 7 akşam filmlerinde ise Türk sinemasının eskimeyen filmlerinden Keloğlan ve Yoksul ile keyifli bir akşam geçirilecek.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Ekranların en renkli sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show, bugün bacak ağrıları, bacak ağrılarının sebepleri ve bu ağrılara doğal çözümler konularında bilinmesi gerekenlere yer verilecek.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Fantezi müziğin güçlü ismi Ebru Yaşar, Kanal 7’de Ebru Yaşar’la Her Gün ile gün ortasında güne renk katıyor. Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün düğün hazırlığı yapan gelin adaylarına özel bir program ekrana gelecek.
 
Elif – 18:50
 
Arzu, Kenan’ı Melek’in evinde, Zeynep’le konuşurken görür. Arzu, Kenan’ın ne yapmak istediğini anlamaya çalışır. Bir yandan Veysel’in tehditleriyle uğraşmaya çalışırken diğer yandan da Kenan’ın Melek’i aramaya çalışması Arzu’yu içinden çıkılmaz bir hale sürükler. Arzu yeni planlar peşine düşecektir. Zeynep ise Kenan’ın eve kadar geldiğini Melek’e anlatır. Melek hiç beklemediği bir anda, Kenan’ın ona bu kadar yaklaştığını öğrenince,  ne yapacağını bilemez. Fakat artık bir karar alması gerekmektedir.  Melek, bunca yıl sonra gerçekleri anlatmak için Kenan’la buluşmaya gidecek mi? 
 
Keloğlan – 20:00
 
Türk sinemasının eskimeyen, gişe rekortmeni filmlerinden unutulmaz Keloğlan serisi Kanal 7 ekranlarında. Keloğlan yetim, garip bir oğlandır. Başına çok ilginç olaylar gelir. Yine yola koyulduğu bir gün yolu saraya düşer, sevdiği kız hayalindedir. Sarayda adeta bir matem havası vardır. Padişahın biricik kızı ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Bütün çareleri tükenen padişah, kızının iyileşmesini sağlayacak olan kişiye büyük ödüller vaat eder. Keloğlan müthiş kabiliyetlerini sergileyerek kızın iyileşmesine sebep olur. 
 
Yoksul – 21:50
 
Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul  tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık olduğu kız da Yoksul’un temiz duygularıyla oynamakta ve ondan ödenmeyen borçlar almaktadır. Bir gün bir işyeri sahibi olan Kerim Bey Yoksul’a nasıl davranması gerektiği hakkında öğütler verir. Yoksul’un yaşadığı bu olaylar çok sıradan gözükse de aslında tüm rolleri değiştirecek bir güce sahiptir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim