• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Babasına en acı sürprizi yaptı

Hakkari'de vatani görevi tamamladıktan sonra, babasına sürpriz yaparak baba ocağına erken gelmeyi planlarken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 23 yaşındak Muhammed Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.
 
Erbaa'da yaşayan Ahmet ve Safure Özdemir çiftçinin 10 çocuğundan 4'üncüsü olan 23 yaşındaki Muhammed Özdemir, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde piyade er olarak yaptığı vatani görevinden geçen pazar günü terhis oldu. Havayolu ile dün Samsun'a gelen Özdemir'i burada arkadaşları Seyit Ahmet Alıcı (18) ve Muhammet Naci (21) karşıladı. 3 arkadaş, Seyit Ahmet Alıcı yönetimindeki 48 VB 069 plakalı otomobille Erbaa'ya doğru yola çıktı. Otomobil, Amasya'nın Taşova İlçesi'ne bağlı Durucasu Köyü'nde kontrolden çıkarak takla attı. Salı günü babasına geleceğini söyleyen ve sürpriz yapmak için Pazartesi günü Erbaa'da olmayı hedefleyen Muhammed Özdemir yaşamını yitirdi, 2 arkadaşı ise yaralandı.
 
BABASINA SÜRPRİZ YAPACAKTI
 
Dün akşam yakınları tarafından teslim alınarak Erbaa'ya getirilip devlet hastanesi morguna konulan Muhammed Özdemir'in cenazesi, bugün hastaneden alınarak ilçe merkezinde bulunan Büyük Cami'ye getirildi. Türk Bayrağına sarılı cenazenin yanında askerler saygı duruşunda bulundu. Taziyeleri kabul eden baba Ahmet Özdemir, oğlunun izin kullanmadan askerliğini tamamladığını söyledi. Oğluyla en son geçen Cumartesi günü görüştüğünü söyleyen Özdemir, "'Salı günü geliyorum dedi' bana. Salı günü gelecek biliyorum ben, biradarine demiş ki, 'Ben babama sürpriz yapacağım, Pazartesi günü geleceğim' Ben bugün olarak geleceğini biliyordum. Arkadaşları havaalanından aldıktan sonra bu olay yaşanmış" dedi. 
 
TABUTU ASKERLER TAŞIDI
 
Öğle namazı sonrası ilçe müftüsü Mehmet Ceylan tarafından kılınan cenaze namazına Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenin ardından askerler tarafından taşınan cenaze defnedilmek üzere Ustamehmet köyüne gönderildi. Muhammed Özdemir'in sosyal paylaşım sitesindeki hesabına en son, "15 aylık reklam bitti. Filme devam ediyoruz" yazdığı görüldü. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim